Mixmag: Tiësto beste dj ter wereld

Partyscene Redactie | 6 januari 2009
headlines

Nederlandse trance-triomf terechte zaak?

Het houdt maar niet op voor Tijs Verwest, de man die Nederland heeft gedegradeerd tot trance-natie nummer-1. De Bredase dj is volgens de lezers van het Engelse dance-magazine Mixmag de beste dj ter wereld.

Het succes houdt maar niet op voor Tijs Verwest, de man die Nederland heeft gedegradeerd tot trance-natie nummer-1. De Brabander is volgens de lezers van het Engelse dance-magazine Mixmag de beste dj ter wereld.

Natuurlijk is deze verkiezing niet zo belangrijk als de DJ Top-100 van Mixmag-concullega DJ Magazine. Toch kan de man die ooit plaatjes verkocht in Basic Beat op de Rotterdamse Nieuwe Binnenweg weer een plekje vrijmaken in zijn overvolle prijzenkast.

Is deze uitslag terecht? Moeten wij als Nederlandse dance-liefhebbers trots zijn op het enorme succes van en de massale waardering voor de man die in 2008 nog werd beschuldigd van plagiaat? Verdient Tiësto deze lof voor het werk dat hij heeft verricht?

Wij weten het niet meer en schuiven de 386ste editie van In Trance We Trust, gemixt door Tijs in de cd-speler. Misschien dat die aflevering wel wat losmaakt op de redactie...

 

Tiësto

UPDATE: In Trance We Trust heeft het weer niet gered.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws