Love2link week 1 en 2

Partyscene Redactie | 5 januari 2009
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link onder meer de plannen van Laurent Garnier voor 2009, een freaky Moodymann en een dj zonder armen, maar mét skills.

Laurent Garnier begint 2009 goed: zijn nieuwe album komt uit in april gevolgd door een tour met liveband, er zijn nieuwe ontwikkelingen rond zijn boek ‘Electrochoc’ en hij maakt muziek voor een optreden van een dansgezelschap in het Bolshoi Theater in Moskou: Zeg Laurent, vertel eens wat meer...

 

(Video van de Ierse website YourNight)

Mocht je 'm nog niet uit de brabbelbox gevist hebben, dan vind je hier een link naar 9,5 uur lang Garnier & Layo in The End op oudejaarsavond 2008 (rechter muisknop, doel opslaan als..= 508 MB).

Kijk, zo trek je pas goed aandacht voor je nieuwe album: Moodymann brengt zijn track 'Freeki Muthafucka’ geheel in silhouette, achter een wit doek. Freaky!

 

Indrukwekkend: de Spaanse trance en progressive-dj Pascal Kleiman heeft geen armen, maar dat weerhoudt hem nergens van. Hij kan alles met zijn voeten, waaronder ook strakke setjes neerzetten met Serato en een Pioneer DJM 800.

Ook rond de feestdagen waren er heel wat interessante interviews te vinden met

Skream, John Tejada, Four Tet, Michel Baumann (Jackmate/ Soulphiction), Carl Hyde (Underworld) en Magda (korte terugblik op 2008).

Heb jij ook nog een interessante link? Laat het ons weten in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws