The End, de warehouse edities

Partyscene Redactie | 27 december 2008
headlines

Toch niet het einde van The End?

2009 komt met rasse schreden dichterbij en zo ook de allerlaatste clubavonden in de legendarische Londense club The End, die op 24 januari voorgoed de deuren sluit. Maar Layo Paskin is blijkbaar nog lang niet uitgefeest en heeft alweer nieuwe plannen voor feestjes op de plank liggen.

The End gaat stiekem nog even door in 2009.In de laatste weken voor de sluiting van The End, worden de vaste bezoekers nog even goed verwend: Vanavond een flinke Minus-showcase (Richie Hawtin, Loco Dice, Marc Houle en Madga), oudejaarsavond met Jimpster, Milton Jackson en een extra lange set van Laurent Garnier en vervolgens een uitgebreide Circo Loco-party op nieuwjaarsdag (Matthias Tanzmann, Mr C. en Jamie Jones).

Op 16 januari vindt er nog een vette FWD>>/ Rinse dubstepavond plaats met Benga, Skream, Plastician, Youngsta, Hatcha, Appleblim en Geeneus. De één na laatste avond ooit in The End (23 januari) zal in het teken staan van de drum ’n bass (o.a. Fabio, Grooverider, Hype, Goldie en Red One). Voor de slotavond op 24 januari heeft de organisatie besloten om geen uitgebreide line-up met veel grote namen samen te stellen, maar het afscheid gewoon te vieren met de residents die de afgelopen 13 jaar het belangrijkst voor de club zijn geweest: Laurent Garnier, Layo & Bushwacka!, Mr C., Erol Alkan, Ben Watt, Jimpster, Will Saul, Rory Phillips en Don Mac.

Zoals we je al eerder wisten te melden houdt The End op te bestaan, omdat een aantal belangrijke sleutelfiguren zich ‘op andere zaken’ willen gaan richten. Dat Paskin niet één van die sleutelfiguren is, blijkt nu hij zich vanaf maart –samen met de manager van The End- op het organiseren van Londense warehouse parties zal storten, met artiesten die het End-publiek vaak erg bekend zullen voorkomen. De eerste editie van ‘Shake It!’ is op 7 maart met Laurent Garnier en Layo & Bushwacka!, waarna er in de loop van 2009 nog zeker drie edities zullen volgen. De club The End is dood, lang leve The End, de warehouse editie!

Website The End

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws