Timetable Southport Weekender online

Partyscene Redactie | 6 november 2008
headlines

Mis je favoriete artiesten niet.

Voor de mensen die morgen vertrekken naar Liverpool voor de 43ste aflevering van het mekka van de soulfull dance-liefhebber: Southport, hebben wij interessante informatie. De timetable is door de organisatie vrijgegeven. Downloaden, die hap!

Niets is zo vervelend als op een groot festival rondlopen zonder muziekgids. Donwload de timetable en mis niets!Niets is zo vervelend als op een groot festival rondlopen zonder muziekgids. Aangezien een festival als Southport een feestje voor muzikale fijnproevers is die van alle artiesten minsten twee platen willen horen, is een timetable wel zo handig. Download hem HIER, en zorg ervoor dat je al je helden aan het werk ziet.

Over muzikale fijnproevers gesproken: Jazzanova en Mr. Scruff mixten een heel fijne Southport-dubbelaar (de twaalfde aflevering), die je HIER kunt bestellen voor twaalf Britse ponden. Kost wat, maar dan heb je ook wat.  

Enkele namen uit de line-up van Southport 43

Guru’s Jazzmatazz, Ben Westbeech, De La Soul, DJ Premier, Tony Humphries, Dennis Ferrer, Gilles Peterson, Karizma, Dixon, ?uestlove, MJ Cole, Norman Jay, Jazzanova, Terry Hunter, Ashley Beedle, King Britt, Simbad, Dr Bob Jones, Charles Webster, Benji B.

Southport Weekender

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws