Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 31 oktober 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.Een overzichtje.

VolttWat: Voltt

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: zaterdag 1 november

Line-up: Raresh, Sis live, Sasha Dive, Quince live, Bart Skils, Kouam Djoko, Dimzen, Rotek en meer

Entreeprijs: 18 vvk

Website: www.voltt.com

Bijzonderheden: Er staat weer een mooie Voltt avond in de planning en zoals wel vaker hebben ze weer een primeur want SIS zal zijn Nederlandse live debuut maken. De meeste zullen zijn inmiddels grijsgedraaide track Trompeta wel kennen, maar de liefhebber weet dat deze talentvolle artiest naast deze makkelijke hit vele andere super aanstekelijke tracks heeft gemaakt. Deze avond dus live in de Paradiso en een feest zal het zeker worden!

Acid!Wat: O.W.A.P.

Waar: Powerzone, Amsterdam

Datum: zaterdag 1 november

Line-up: Mike Dunn,Graeme Park, Human Resource live, Remy, Van Bellen, Roog, Groovemaster Johnson en meer.

Entreeprijs: 30 vvk, 35 door

Website: www.owap.dj

Bijzonderheden: Acid is Dead, Lang Leve Acid! Oftewel, daar gaan we weer. Shirts met acid smileys, foute zonnerbrillen en fluitjes en uit de kast en allemaal naar de Powerzone voor een nacht vol met ouwe hits. Naast een hoop ouwe dj’s,staat Human Resource met een korte maar krachtige act op het toneel, bekend van de allerbeste Nederlandse knaller ooit The Dominator. Human Resource komt speciaal voor deze ene keer weer eens bij elkaar!

StekkerWat: Stekker

Waar: Gele Kasteel, Utrecht

Datum: zaterdag 1 november

Line-up: Petter, Nuno Dos Santos, Patrice Baumel, Ille Bitch, Steven P & Khalil, Anousjka, Macroscope en nog veel meer

Entreeprijs: 14 vvk, 16 door

Website: www.zoekjestekker.nl

Bijzonderheden: Het is weer een bonte boel in het Gele Kasteel op het Janskerkhof. Met een programmering waar je vrijwel alles mee kan. Live acts van formaat, doorgewinterde en creatieve DJ's, Jan Willem Campmans & Saa Ostoja, Het Ruilhuisje, Media Ontwerpers, Je Moeder, ze zijn er allemaal. Maar zoals de doorgewinterde Stekker-gangers inmiddels weten, heeft het Gele Kasteel veel zalen en hoekjes en zal je goed moeten zoeken naar al dit leuks.

RuisWat: Ruis

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 1 november

Line-up: Matthias Tanzmann, Onur Ozer, Loops live, Dimzen, Heron

Entreeprijs: 13 vvk, 15 door

Website: www.ruis.tv

Bijzonderheden: Er komt weer een hoop ruis uit de function one speakers in de Poema aanstaande zaterdag. Ze hebben, met Tanzmann en Onur Ozer, weer een paar lekker namen gescoord die ze ook gewoon allebei drie uur lang laten draaien. Feest gaat dan ook tot negen uur ’s ochtends door! En als je dan er nog niet genoeg van hebt, dan kan je meteen door naar de Jam waar ze, samen met de mannen van Stekker, een afterparty houden tot ver in de middag.

LalalandWat: Lalaland

Waar: Watt, Rotterdam

Datum: zaterdag 1 november

Line-up: Isis, Estroe, Johanna Mercker, Miss Melera, Monica Electronica, Eva Maria, Sister Soigni

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.watt-rotterdam.nl

Bijzonderheden: Het is chicks-night in de Watt aanstaande zaterdag. Een fijne combi van de oude en nieuwe garde aan vrouwelijke dj’s. Of zoals het ergens anders beschreven werd: “de frivole oude en nieuwe ondergrondse kwaliteitshouse samen gebracht onder één dak”. Zeker waard om te checken of de oude garde nog steeds ‘haar mannetje’ staat ten opzichte van de jonge honden.

TechnovisionWat: Technovision

Waar: Patronaat, Haarlem

Datum: zaterdag 1 november

Line-up: Paul Kalkbrenner live, Joris Voorn, Warren Fellow

Entreeprijs: 12.50 door

Website: www.patronaat.nl

Bijzonderheden: Het is techno wat de klok slaat in het Patronaat. Te gast is de man die zowel op Free Your Mind als op Mysteryland de tent volledig afbrak met zijn live set, oftewel Paul Kalkbrenner. Paul is trouwens ook één van de hoofdrol spelers in de film Berlin Callin die momenteel fuore maakt in Duitsland. Helaas is deze nog niet in de Nederland te zien. We hebben even gezocht maar een time table van deze avond is niet te vinden dus hoe laat hij precies optreedt dat is onbekend.

DiepgangWat: Diepgang

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 1 november

Line-up: Joris Voorn, K-Drive & Ginman live, Fokko Versloot & Koen Lebens live, Hertz & Vibes, Senlito

Entreeprijs: tientje

Website: www.catwalkrotterdam.com

Bijzonderheden: Eerste zaterdag van de maand en dat betekent Diepgang in de Catwalk. Deze keer weer een aantal primeurs want K-Drive & Ginman zijn voor het eerst in Rotterdam en Koen & Fokko doen hun eerste live set in de Maasstad. Daarnaast staat Joris Voorn op het programma en hij heeft al maanden niet meer in zijn hometown gestaan. Meer dan genoeg reden om een nachtje te gaan dansen in de club below sealevel.

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws