Nightmare-figuranten gezocht

Partyscene Redactie | 17 september 2008
headlines

Spannende promofilm jubilerend hardcore-event

Voor de website van het jubilerende hardcore-festijn Nightmare (15 jaar) zoeken organisatoren Midtown en UDC figuranten.

Heb jij nog een groene Opel Manta in de carport staan, terroriseer je elke dag met een verboden Pitbull het park onder de Euromast en heb je als gerenommeerde Feyenoord-hooligan al menig stadion gesloopt? Kom dan van die bank af en stop met uitkering trekken. Mid-town is op zoek naar jou!

Voor de website van het jubilerende hardcore-festijn Nightmare (15 jaar) zoeken organisatoren Midtown en UDC figuranten. Het gaat om de volgende rollen:

-2 vechters (kickboxer, boxer, militair)

-2 sexy dames (gekleed zoals wij haar gezien willen hebben, wellicht een kort rokje)

-2 dansers, die thuis zijn in de verschillende hardcore scenes

-2 hooligan types

-1 Buldog, terriër of rottweiler

-1 of 2 moddervette wagens

Stuur je CV met foto’s naar Aletta van Mid-town. De dag van opname is nog niet bekend, maar die zal spoedig plaats hebben. Er wordt gefilmd in Barendrecht of Amsterdam. Die eerste plaats, vlakbij gabberstad Rotjeknor, is begrijpelijk. Maar wat een kale kop in een Ausie te zoeken heeft in de Grachtengordel, blijft ons een raadsel.

15 years Nightmare vindt op 6 december plaats in Ahoy. De voorverkoop is reeds gestart. Kaarten kosten 42,50 en zijn verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten.

15 Years of Nightmare

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws