City is Yours; waardige afsluiter festivalseizoen

Partyscene Redactie | 26 augustus 2008
headlines

Via dik korting op Haags festival

Het einde van het festivalseizoen 2008 begint nu echt in zicht te komen. Nog drie weekenden festivallen en dan zit het er weer op. De afsluiting is dit jaar in handen van het City is Yours festival op het terrein van de Haagse Hogeschool. Love2party host met het dik-concept een eigen podium aldaar en heeft voor jullie een stapel kaarten met dikke korting geregeld.

The City Is YoursDen Haag sluit dit jaar het festivalseizoen in stijl af; op 13 september zal er in het hartje van de stad op het Haagse Hogeschool terrein een eerste editie van The City is Yours; Bazaar Bizarre plaatsvinden. Nederland staat de laatste tijd bol van de grote feesten met gigantische programmeringen. Daarnaast zie steeds meer kleine concepten, ooit begonnen als feestje bij iemand thuis, de kop op steken. The City is Yours zet dit jaar een bazaar neer waar verschillende van deze organisaties hun ding kunnen doen.

Dik host ook een eigen stage op het nieuwe Bazaar Bizarre festival in Den Haag. Dik vertegenwoordigt deze dag Rotterdam en komt dan ook met een geheel Rotterdamse line-up, bestaande uit Boris Ross, Jamie Lie A Kwie, Jeng Do live, Joey Daniel, Taras van de Voorde, Mark Hertz & Wesley Vibes en het gezicht achter dik: dj Sandeep. Andere hosts/organisatoren zijn onder meer: Lovin L'Ectro, Bar 27/GZG-dj team, Steam/Lofar, Secret Cinema invites en Vreemd/Bleifrei. De volledige line-up van deze stages publiceerden wij al eerder en zijn hier te vinden.

Korting!

Kaarten voor dit festival zijn verkrijgbaar voor slechts 17.50 via Timoco maar Love2party mag jullie kaarten aanbieden voor maar 12.50 per stuk. Bijna geen geld voor een festival met maar liefst acht stages. bestellen gaat als volgt; surf naar https://tciy.timoco.eu/shop, indien nodig even registreren en daarna geef je aan bij Actie - DIK hoeveel kaarten je wilt hebben. En voila, je hebt je kaarten met korting zo in je mailbox. Deze actie geldt uiteraard zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

The City is Yours

The City is Yours Hyves

The City is Yours Myspace

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws