Nederlandse area op jubilerend Creamfields

Partyscene Redactie | 12 augustus 2008
headlines

Go Dutch-area op bekendste dance-festival van Engeland

Op Creamfields laten o.a. Benny Rodrigues, Nuno dos Santos, Warren Fellow, Darko Esser in de Go Dutch Area horen dat je voor de betere elektronische muziek toch echt in Nederland moet zijn.

Creamfields, het bekendste dance-festival van Engeland, viert op 23 en 24 augustus het 10-jarig jubileum. Uiteraard staan vele top-dj’s op het programma, waaronder een hele rits Nederlandse. En wel in hun eigen Go Dutch Area.

Op zaterdag 24 augustus van 12.00 tot 23.00 uur laten o.a. Benny Rodrigues, Nuno dos Santos, Warren Fellow, Darko Esser in de Go Dutch Area tijdens Creamfields horen dat je voor de betere elektronische muziek toch echt in Nederland moet zijn.

Als je van plan bent om ‘onze jongens’ in Engeland te supporten, kun je ook genieten van optredens van o.a. Chemical Brothers, Underworld, Fatboy Slim, Green Velvet, John Digweed, Pete Tong, Dave Clarke en Erol Alkan. Kaarten kunnen besteld worden via de de website van Creamfields.

Go Dutch

Go Dutch is geen eenmalig festivalconceptje, deze showcase voor Nederlandse dance-artiesten gaat in de toekomst meer festivals en clubs over de hele wereld bezoeken. De eerstvolgende showcase staat gepland op de zaterdag van het Amsterdam Dance Event in club Panama, om de internationale dancescene kennis te laten maken met het Nederlandse talent.

Go Dutch is geen eenmalig festivalconceptje, deze showcase voor Nederlandse dance-artiesten gaat in de toekomst meer festivals en clubs over de hele wereld bezoeken.

Voorwaarden voor dj's/producers om door Go Dutch opgenomen en vertegenwoordigd te worden, is dat ze veel draaien, eigen producties uitbrengen en internationaal potentieel hebben. Go Dutch wordt gepresenteerd door musicXport.nl en ondersteund door het Amsterdam Dance Event, Buma Cultuur, 1Management, Sneakerz MUZIK, Extrema Music en het Britse MN2S.

Liverpool

De makkelijkste en goedkoopste manier om op het Creamfields festival te komen, is om op Liverpool te vliegen met Easyjet. Voor de zaterdag- en zondagnacht is op Creamfields een camping ingericht, te boeken via de website van Creamfields. Een goed hotel om te verblijven is de Holiday Inn City Centre. Dit ligt op 1 minuut lopen van Lime Street Station, vanwaar dag en nacht een pendeldienst naar Creamfields rijdt.

Go Dutch Arena @ Creamfields

Datum: zondag 24 augustus

Tijd: 12.00 - 23.00 uur

Locatie: Daresbury, Halton, UK

Line up: Bart B More, Funkerman, Groovenatics, Baggi Begovic, Oliver Twizt, Benny Rodrigues, Nuno dos Santos, Warren Fellow, Darko Esser.

Meer informatie: Go Dutch & Creamfields

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws