B-Art zet zijn deephouse archief online

Partyscene Redactie | 11 augustus 2008
headlines

Zet je hele i-pod vol met dikke deephouse mixen

Al een tijdje op zoek naar vette deephouse mixen? Dan is er goed nieuws. De Amsterdamse vaandeldrager van de deephouse, B-Art, heeft namelijk de afgelopen maanden gebruikt om zijn hele collectie mixen van de afgelopen jaren online te zetten en aan te bieden voor download. Je vindt alles op de Soundfabrics-site.

Dj B-ArtWegens een tekort aan deephouse (soulful house) en variatie in het algemeen, in de Amsterdamse dancescene besloot b-ART een nieuwe organisatie op te zetten. In 1999 werd Pizazz! gelanceerd om de deephouse sound meer naam te geven. Sinds het eerste feest heeft b-ART gedraaid met grootheden zoals Jef K, DJ Deep, Abacus, Eddy de Clercq, Johnny Fiasco, Miguel Migs, Mateo & Matos, Gene Farris, JT Donaldson, Jon Cutler, Luke Solomon, Jerome Sydenham, Phil Asher, Nick Holder, and Rasoul. In 3 jaar tijd heeft Pizazz! hiermee duidelijk een warmere en diepere sound kunnen bijdragen aan de dancescene.

Enkele maanden is eraan gewerkt om dit unieke audio-archief op te zetten met daarin meer dan veertig mixes van DJ b-ART van de afgelopen 10 jaar. Maandelijks worden er nieuwe en oude mixes aan toegevoegd. Deze site is opgezet om meer mensen te laten genieten van authentieke en splinternieuwe (deep)house muziek. De muziek varieert van lounge en downtempo tot deephouse en westcoast house muziek, met veel jazz en soul invloeden. De mixes zijn te streamen, downloaden of en je kunt je er op abonneren via de podcasts. Genieten dus!

Benieuwd geworden? Check dan Soundfabrics

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws