Adriaan Veldhuizen weg bij Full Spectrum

Partyscene Redactie | 31 juli 2008
headlines

En toen was er nog maar één Adriaan

Nadat hij vorig jaar al plotseling Extrema verliet, heeft Adriaan Veldhuizen deze week bekend gemaakt ook het organiseren van de Full Spectrum-feesten te laten voor wat het is. Wat is er gebeurd? Slaande ruzie? Of is Veldhuizen opeens totaal dance-moe geworden? Wij vroegen het hem zelf.

Adriaan Muts (links) en Adriaan Veldhuizen (rechts).Nadat hij de dansvloeren van Nederland jarenlang enthousiast wist te krijgen met de feesten van Extrema en Full Spectrum (FS samen met Adriaan Muts), heeft Adriaan Velduizen besloten dat het genoeg is geweest. Geen slaande ruzie of andere narigheid, hij gaat zich gewoon op andere zaken in zijn leven richten.

Adriaan: “Soms zijn dingen gewoon mooi geweest, zonder dat er negatieve redenen

zijn die je tot een beslissing dwingen. Sinds 1 november 2007, toen ik Extrema Music verliet, ben ik niet meer fulltime met dance bezig en die ontwikkeling heeft zich voortgezet. Ik heb mezelf toen een jaar gegeven om iets nieuws te bedenken op een ander terrein. In aanloop naar die naderende deadline neem ik momenteel wat beslissingen om meer vrij te zijn. Ik blijf overigens wel de boekingen van Lauhaus doen. Feestjes geven met Adriaan Muts was altijd een fantastisch hobbyproject naast de andere zaken. Voor mij persoonlijk sneuvelt dit nu, maar voor Full Spectrum heeft mijn vertrek zeker geen gevolgen.”

Adriaan numero twee (Muts) zegt de beslissing van Veldhuizen te betreuren en zal hem zeker gaan missen: “Maar Full Spectrum gaat verder en blijft natuurlijk de grens opzoeken”. Een voorproefje van wat Muts ons solo zal gaan voorschotelen zagen we al bij de prettige line-up van het Outhouse Festival op 30 augustus in Soest. Ook werd deze week bekend gemaakt dat het op 19 september weer helemaal los kan in Tivoli De Helling, tijdens de vierde verjaardag van Full Spectrum met James Holden, 2562 en Nuno dos Santos.

Full Spectrum

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws