Gratis naar de after van A Day at the Park

Partyscene Redactie | 12 juni 2008
headlines

Duits festival in Nederland

Amstelveen is klaar voor de eerste editie van A Day at the Park in het Amsterdamse Bos. Na allerlei gesteggel met omwonenden en vergunningen, zijn de laatste hobbels genomen en staat niks een mooie introductie van dit nieuwe festival in de weg. En als je gaat, kun je ook nog eens een gratis ticket scoren voor de afterparty in The Sand.

Gedurfd is het zeker, een festival geschoeid op Duitse leest organiseren, waarbij er een keer niet tientallen dj’s op acht podia staan, maar drie dj’s/duo’s op één stage die allen een set van drie uur draaien. Ieder jaar reizen veel Nederlanders af naar de verschillende Duitse festivals om de dj’s aldaar een lange set te zien draaien en nu kan het dus ook in ons eigen land. Aangezien A Day at the Park twaalf uur duurt heeft de organisatie er nog een paar opwarmers bijgehaald en ziet de time table er nu als volgt uit:

Ome Sven heeft er alvast zin in!11.00 Dennis Ruyer

13.00 Jeroenski

14.00 HouseQuake

17.00 Dubfire (USA)

20.00 Sven Vath (DE)

Een festival is natuurlijk niks zonder een goeie after. Daarom is er een ‘after the park’ in the Sand in Amsterdam. Hier draaien Remy (23.00-01.00), Sven Vath (01.00 – 03.00) en Dubfire (03.00 - 05.00) vrolijk door voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen! Kaarten voor After the park zijn verkrijgbaar voor 15 euro bij de muntenkassa’s. Wie echter slim is koopt op het terrein voor 50 euro (= 20 munten)muntjes en ontvangt dan een gratis ticket voor After the park. En die twintig bonnen, die krijg je vast wel op.

Voor A Day at the Park zijn op dit moment nog duizend kaarten beschikbaar. Het restant dat er niet in de voorverkoop uitgaat zal aan de deur worden verkocht voor 35 euro. In de voorverkoop kost een entreeticket 25 euro ex fee via Ticketbox en Free Recordshop of online via de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws