K Swiss komt met Booka Shade sneakers

Partyscene Redactie | 10 juni 2008
headlines

Wie de schoen past...

Natuurlijk genoten wij in de afgelopen jaren ook regelmatig van dikke beats en meeslepende strings op de dansvloeren van ons land, maar toch leek er altijd iets te missen… iets onbestemds, waar moeilijk de vinger op te leggen was. Maar gelukkig is die leegte nu eindelijk gevuld, want hij is er hoor: De Booka Shade Sneaker!!

 

In Booka Shade's voetsporen...

In navolging van sneakergigant Converse, die al eerder een Rock & Roll-lijn opzette met Kurt Cobain en Grateful Dead All Stars, duikt concurrent K Swiss nu op de elektronische muziek met deze nieuwe ‘Booka Trainers’. Ze zijn ontworpen ter ere van het nieuwe Booka Shade-album ‘The Sun & The Neon Light’ en er zullen er slechts honderd van worden gemaakt. Beatport geeft twintig paar weg aan klanten die Booka Shade’s nieuwe album voor 18 juni via deze muziekportal bestellen.

Booka Shade slaat Nederland met hun nieuwe albumtour vooralsnog compleet over, dus misschien kun je beter zelf een paar vette sneakers (op elke willekeurige sneakersite) ontwerpen van artiesten die ons land niet links laten liggen. Maar goed, Booka Shade-fans weten nu wat ze te doen staat, als ze dit fashion statement niet willen missen: snel kopen dat album!

MySpace Booka Shade

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws