Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 24 april 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

TrafficWat: Klinch: Traffic

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 25 april

Line-up: Marco Carola, Radial live, Gimmikk live, Bart Skils, Lauhaus

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.melkweg.nl

Bijzonderheden: Vrijdag zullen de bassen van de Max weer volop overuren maken. Amsterdams gezelligste technofeest Traffic vult de Melkweg met haar herkenbare intimiteit en immer aanwezige oog voor kwaliteitsmuziek. Zoals de vorige edities staat er weer een pompende line-up op het programma waarin techno in brede zin vertegenwoordigd is.Naast resident dj’s Bart Skils en Lauhaus staan Marco Carola, Radial en Gimikk op het podium om je compleet af te matten.

StalkerWat: Final Friday

Waar: Stalker,Haarlem

Datum: vrijdag 25 april

Line-up: Bart Skils, Nuno Dos Santos, Man zonder Schaduw, Guzz

Entreeprijs: 8 vvk, 10 door

Website: www.stalker.nl

Bijzonderheden: Club Stalker in Haarlem bestaat in april 25 jaar. Sindsdien is de creatieve koers, naam, locatie en management ongewijzigd gebleven. Daarmee is Stalker de oudste, nog bestaande, onafhankelijke dance - club van Nederland. Ter gelegenheid van het jubileum wordt de gehele maand april gevierd met speciale avonden, waarbij vooral met de programmering extra zal worden uitgepakt. En komend weekend is het laatste weekend, dus hup allemaal naar de Stalker.

Rockit vs ClickWat: Rockit vs Click

Waar: Westerunie, Amsterdam

Datum: vrijdag 25 april

Line-up: Red Robin, Daniel Stefanik, Wouter de Moor, Stefano Richetta

Entreeprijs: 17 vvk

Website: www.fca.nl

Bijzonderheden: Na een zeer geslaagde eerste editie maken FCA en Exprezz zich op voor de tweede editie van Rockit vs Click, wederom de Westerunie op het Westergasfabriek terrein. De steeds vaker in Nederland draaiende Daniel Stefanik is te gast en hij neemt Red Robin mee uit Duitsland. resident van, de nummer 1 afterhour plek, “Bar 25” en de ruige undergroundclub Maria am Ostbahnhof, beide in Berlijn. Hij staat bekend om zijn energieke marathon sets van halve dagen.

Bo Bo & NijsWat: Love2party Talent Room @ Planet Rose     

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 26 april

Line-up: Planet Rose: Dave Clarke, Bas Mooy, Pure

Talent Room: Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje, Fokko Versloot & Koen Lebens, Bastiaan Corès & Sandeep.

Entreeprijs: uitverkocht (tja, dat krijg je als je de love2party talent room in huis haalt :)

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Op zaterdag 26 april reist de Talent Toom naar Doornroosje in Nijmegen om de kleine zaal te hosten tijdens een Planet Rose-avond. Terwijl Dave Clarke die avond de grote zaal op zijn kop gaat zetten, zijn de jonge honden van de Talent Room precies hetzelfde van plan in de kleine zaal. Daarom selecteerden Love2Party dan ook de meest rockende artiesten; Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje

Love2party preview

Twisted CulturesWat: Twisted Cultures

Waar: Winkel van SInkel, Utrecht

Datum: zaterdag 26 april

Line-up: Heiko Laux, Man zonder Schaduw, Wouter de Moor

Entreeprijs: 11 vvk, 14 door

Website: www.twisted-3some.nl

Bijzonderheden: De mannen van twisted 3some programmeren als een redelijke tijd de laatste zaterdag van de maand in de Winkel en eigenlijk elke maand staat de line up als een huis. Zo ook aanstaande zaterdag wanneer Kanzleramt labelbaas Heiko Laux op bezoek komt. De laatste paar jaar draait hij eigenlijk nog maar weinig in Nederland en dat is het bezoekje dus al meer dan waard. Voor de omgeving Utrecht e.o. lijkt dit ons de meest interessante avond van het weekend.

Todd BodineWat: Highgrade Label Night

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 26 april

Line-up: Tom Clark, Tod Bodine, Joachim, Joey Daniel

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.catwalkrotterdam.com

Bijzonderheden: Aanstaande Zaterdag nodigt Sound Architecture het Berlijnse label Highgrade label uit, Het label dat werd opgezet in het jaar 2000 herbergt artiesten als Jens Bond, Phage and Daniel Dryer, Sven Brede en natuurlijk ook Todd Bodine en Tom Clark. En die laatste twee hebben ze uitgenodigd voor deze avond in de Catwalk. Verwacht een avond vol stuwende en swingende minimal techno waarbij Todd Bodine voor het eerst een live set in ons land zal doen.

In HifiWat: Expextations in HiFi

Waar: Exit, Rotterdam

Datum: zaterdag 26 april

Line-up: Robert Powlson, Synk Klinik live, Hilbert in HiFi, Khalil & Steven P

Entreeprijs: 5 vvk, 6 door

Website: www.inhifi.nl

Bijzonderheden: Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook de Expectations in Hifi serie in de Exit. Spijtig, maar zoals jullie weten is een eind ook een nieuw begin. Expectations in Hifi zal binnenkort terugkeren op een nieuwe lokatie met een grotere capaciteit, maar voor het zover is gaan we nog een keer gezamenlijk de Exit afbreken. Dus reis nog een keer samen met ons af naar het ‘oud bruine’ podium om al dansend in de laser te staren tot je sterren ziet!

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws