Win een dj-gig op het Free Your Mind festival

Partyscene Redactie | 20 februari 2008
headlines

Stuur je demo op en maak kans op eeuwige roem!

Love2party Talent Room

Altijd al willen draaien op een festival? Love2party en FCA bieden je een kans om te draaien in de Talent Area van het Free Your Mind festival. Dat is nog niet alles, want voorafgaand aan het festival vinden er vier Talent Rooms plaats in verschillende clubs in het land. Niet zomaar een contest dus, maar een serieuze gig in een club en kans op een spot op een festival. Dus mix als de bliksem je favoriete platen aan elkaar, en stuur het resultaat voor 7 maart naar ons op.

Love2Party roept alle talentvolle dj's van Nederland op om een demo te sturen. Veelbelovende dj's kunnen rekenen op een introductie via een interview op de site. Daarnaast biedt Love2Party een dj-gig in onze Talent Room die plaatsvinden in april en begin mei. Tijdens alle edities zullen, onder de bezielende leiding van DJ Sandeep, drie talentvolle dj's met elkaar draaien. Geen contest, maar een serieuze gig.

Love2party en FCA bieden je een kans om te draaien in de talent area van Free Your Mind festival.Dat Love2party niet de enige is die graag nieuw talent een kans wil bieden, blijkt wel uit de langlopende samenwerking met FCA Music, de organisator van onder meer Rockit Open Air, Free Your Mind, Rockit en Great Electronic Beats. Het begon met een tweemaandelijkse avond in de Winkel van Sinkel, het resulteerde in een eigen talent-stage op het Free Your Mind festival. Ook dit jaar hosten wij een area en hiervoor selecteert Love2Party de beste talenten tijdens onze talent room-avonden in april en mei.

De nieuwste en vooral ook kleinste club van Rotterdam, Club zonder Concessies, vormt het startpunt van onze tocht door Nederland. Wars van commercie programmeren zij precies wat zij goed vinden, waarbij er veel oog is voor frisse nieuwe namen. Een prima combinatie met de Talent Room. De week erna reizen we af naar de TWSTD in Amsterdam. Een van de bekendste dj café's van Nederland is al jaren de host van de belangrijkste dj contest van het land en was vorig jaar ook al eens gastheer van een talent room avond.

Ook het oosten des lands wordt door de Talent Room bezocht, en wel Nijmegen. Doornroosje-programmeur Darko Esser was gelijk enthousiast en heeft ons de kleine zaal aangeboden tijdens een Planet Rose-avond. Een zaal waar hijzelf ook veel jonge honden de kans geeft. Waar onze reis eindigt, is nog niet geheel duidelijk, maar dat zal naar alle waarschijnlijkheid een club in Haarlem worden.

Waar moet je op letten? En waar beoordelen wij je cd op?

De VIP area wordt vertegenwoordigd door de Love2Party Talent Room, waar de beste talenten van het jaar - die hun kunsten het afgelopen jaar in de Winkel van Sinkel hebben vertoond - zijn geselecteerdPlatenkeus/muziekstijl:

-Zijn de gekozen tracks origineel?

-Is de mix uniek, heeft de betreffende dj een eigen stijl?

-Is de platenkeus logisch opgebouwd?

Mixtechniek:

-Lange mooie mixen of vette scratches?

-Foutloos en goede timing?

Dus mix als de bliksem je favoriete platen aan elkaar, en stuur het resultaat - vergezeld van een duidelijke biografie - op naar Love2Party tav Talent Room. Voor je het weet, word je uitgelicht op Love2Party en draai je misschien wel op Free Your Mind festival. Je kan je demo insturen voor 7 maart. Vergeet dan niet al je vrienden en goede bekenden mee te nemen. Succes!

Mail je digitale demo voor 7 maart naar Sandeep  

Of stuur je demo op naar:

Stichting Love2party

t.a.v. Sandeep

Goudsesingel 360

3011 KM Rotterdam

Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar Sandeep

FCA Music

Doornroosje

Club Zonder Concessies

TWSTD

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws