Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 14 februari 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

dik.Wat: dik

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 16 februari

Line-up: Petter (Border Community, SWE), Warren Fellow, Sandeep

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.love2party.nl :)

Bijzonderheden: Elke editie nodigt dik een gerespecteerde naam uit de internationale dancescene uit die de fijnste hedendaagse elektronische klanken serveert. De uit de Border Community-stal afkomstige Petter voldoet prima aan deze omschrijving. De pas 23-jarige Zweed verwierf binnen zeer korte tijd veel erkenning met zijn monsterhit 'Some Polyphony' op het zeer populaire Border Community-label en natuurlijk met zijn populaire track'These Days'. Zowel tijdens zijn live-gigs als tijdens het dj-en weet hij menig dansvloer vakkundig af te breken. Petter komt, mede op verzoek van hemzelf, naar Rotterdam voor een minimaal twee uur durende dj-set.

Love2party preview

Ille & De ManWat: Rockit vs Click

Waar: Westerunie, Amsterdam

Datum: vrijdag 15 februari

Line-up: Secret Cinema live, Bart Skils, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, Stefano Richetta

Entreeprijs: 15 vvk, 20 door

Website: www.fca.nl

Bijzonderheden: Rockit (FCA) en Click (Exprezz) bundelen de krachten en gaan een samenwerking aan in een van de mooiste locaties in Amsterdam, de Westerunie. Oorspronkelijk met Benny op de line-up maar dat is uiteindelijk de , Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw geworden, die deze week aangaven over een paar maanden te stoppen als duo. Verder een line-up met alleen maar Nederlandse toppers dus dat beloofd een mooi avondje uit.

Love2party news

Lovin L'EctroWat: Lovin L’ectro

Waar: Paard, Den Haag

Datum: vrijdag 15 februari

Line-up: Andre Galluzzi, Chip & Dale, Koen Lebens & Fokko Versloot

Entreeprijs: 13 vvk, 15 door

Website: www.lovinlectro.nl

Bijzonderheden: Andre Galluzzi is weer een keer in de buurt, hij staat namelijk vrijdag in het Paard. Bekend van het Frankfurtse Cocoon -label, maar evengoed berucht om de diepe technosets die hij het liefst in urenlange marathonsessies laat horen. Alleen beetje jammer van die ‘valentijns’ actie;Op deze avond krijgt elke bezoeker namelijk een hartvormig lichtje opgespeld, waarvan de kleur aangeeft of de persoon in kwestie vrijgezel of bezet is. Dat hoeft natuurlijk niet op een goeie techno avond.

House of the FutureWat: House of the Future

Waar: Off_Corso, Rotterdam

Datum: vrijdag 15 februari

Line-up: Dr Lektroluv, Bart Skils, Wouter de Moor, Afrojack, Joey Daniel

Entreeprijs: 15 vvk

Website: www.off_corso.nl

Bijzonderheden: De groene dokter brengt weer eens een bezoekje aan Rotterdam. Nou staat het legendarische optreden wat hij ooit gaf in de Bumb vele nog helder op het netvlies maar zo’n avond verwachten wij niet dat het in de Corso wordt, daar is het net wat te groot en hoog voor. Maar voor Off_Corso begrippen staat er een meer dan fijne line-up.

030303!Wat: Klinch: 030303

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 15 februari

Line-up: Legowelt live, Kettel live, Orgue Electronique, 030303 dj’s, Gebroeders Destruct.

Entreeprijs: 11 euro

Website: www.melkweg.nl

Bijzonderheden: Klinch, de electronische dansavond van de Melkweg, staat vrijdag 15 februari in het teken van de betere polderelektronica met oerhollandse geluiden van Kettel, Legowelt en Orgue Electronique. Waar het Utrechtse 030303 collectief vorige keer met Luke Vibert en Mully dikke vette acid door de speakers liet druipen, draagt de organisatie er nu zorg voor dat de ruimte wordt gevuld met knetterend en stuiterend electro- en elektronicamateriaal. Doe je smiley t-shirt maar alvast aan!  

Peter HorrevortsWat: Secret Cinema invites

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 16 februari

Line-up: Secret Cinema vs Joris Voorn (3 hr back2back), Peter Horrevorts live, Wouter de Moor, Roger Martinez

Entreeprijs: 10 vvk, 12.50 door

Website: www.clubpoema.nl

Bijzonderheden: Secret Cinema zijn rondreizende concept is op stoom en doet de Poema aan dit weekend. Jeroen doet een drie uur durende live back2back set met Joris Voorn. Ook Roger Martinez en Wouter de Moor komen langs op platen op te leggen en Peter Horrevorts doet een live set. Met de laatste hadden wij deze week een interview. Een introductie van een getalenteerde producer en live-artiest, die afgelopen jaar een wonderschoon album uitbracht op Kanzleramt.

Love2party interview

EfdeminWat: Teleskope

Waar: 11, Amsterdam

Datum: zaterdag 16 februari

Line-up: Efdemin, Quarion live, Olaf Boswijk

Entreeprijs: 10 vvk, 12 door

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Dieper dat dit ga je ze dit weekend zeker niet krijgen. Deephouse op zijn best op Teleskope. Efdemin maakt indruk met zijn producties en was, naar horen zeggen, één van de betere dj’s van afgelopen jaar in de 11. Quarion maakt deephouse op een manier zoals we ook wel kennen uit sets van Timewriter en Terry Lee Brown jr. Olaf Boswijk maakt het avondje compleet en (speaking of him) er staat een fijne podcast op Beatfreax van Olaf om alvast in de stemming te komen.

Boswijk Podcast

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier =>Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws