Love2link week 2/3

Partyscene Redactie | 13 januari 2008
headlines

Muzikale bytes

Tijdens onze speurtochten naar interessant nieuws komen we natuurlijk heel wat leuke filmpjes en interviews tegen op allerlei websites. Niet altijd diepgaand genoeg om er een heel artikel aan te wijden, maar we willen ze toch graag met jullie delen. We doen dat om de week in Love2link….

 

Voor zijn nieuwe album ‘Sexual Sportswear’ heeft de Fransman Sebastian Tellier zijn landgenoot Manuel de Homem-Christo (van Daft Punk) aangetrokken als producer. Het album komt uit op 2 februari en ter promotie is er een sensuele teaser uitgebracht. Het filmpje is dan ook gelijk ‘the buzz’ op internet, maar eigenlijk is ie naar Nederlandse begrippen behoorlijk kuis. Drie keer goed bekijken met half dichtgeknepen ogen dus en misschien dat je dan toch net iets spannends ontdekt.

 

 

Brekend nieuws vanuit Los Angeles: De Amerikanen zijn trance-moe!! De sound van producers als Tiesto, Armin van Buuren, Paul van Dyk en Ferry Corsten schijnt zich de laatste jaren namelijk maar nauwelijks ontwikkeld te hebben.It’s 2008. Time to face the (new) music, and move on.” Oh ja, joh? Echt waar? Het internationaal gerespecteerde persbureau Reuters had dit nieuwtje blijkbaar nog niet meegekregen en noemt de tour van Tiësto doodleuk het allergrootste dance-hoogtepunt van 2007.

 

Lekker hoor, die dikke dubstep-tunes, maar vraag jij je ook altijd af hoe je er eigenlijk op moet dansen? Deze dude heeft wel wat tips voor je. Dubstep-producer Burial houdt zich intussen bezig met meer interessante zaken, zoals je kunt lezen in dit uitgebreide interview met The Wire.

Big Shot Magazine heeft Carl Craig zo gek gekregen om vragen van lezers te beantwoorden. Heb jij dus al jaren een brandende vraag voor de beste man, stuur deze dan uiterlijk dinsdag 15 januari op en misschien zie je het antwoord van Karel wel terug in hun volgende editie.

Tot slot interviewde Test Industries de mannen van The Black Dog in het kader van het Bloc Weekend Festival in Norfolk (UK), dat in maart zal plaatsvinden. Het gesprek ging onder meer over hun nieuwe album ‘Radio Scarecrow’ en de plannen voor hun labels.

Ben jij ergens nog een interessante link tegengekomen? Meld het dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws