De wereld van Secret Cinema in zeven minuten

Partyscene Redactie | 10 januari 2008
headlines

DVD voor Rotterdamse rasentertainer

Secret Cinema presenteert zijn nieuwe platen op zijn label Team Records met een reeks optredens. Rondom elke nieuwe release wordt een speciale avond georganiseerd. De kick-off vindt op 12 januari plaats in de Sugar Factory, dat in het teken staat van de track 'Triple Funk'. Ben je verhinderd, maar wil je toch Secret Cinema aan het werk zien? Check dan de zeven minuten durende film.

Secret CinemaNaast 12 januari in de Sugar Factory, met optredens van Secret Cinema, Roger Martinez, Gossi (IJsland) en Ille Bitch, organiseert Jeroen Verheij op 16 februari een soortgelijk feestje in de Utrechste Club Poema. Hier zal Secret Cinema een 3 uur durende live set geven B2B met Joris Voorn. Zij worden bijgestaan door Peter Horrevorst, Wouter de Moor en Roger Martinez.

Maar er is meer; Deze week is de Secret Cinema DVD uitgekomen. In deze film van ongeveer 7 minuten wordt de geschiedenis van Secret Cinema tot nu toe uiteengezet. Michel de Hey, Ferry Corsten en Joris Voorn vertellen over hun ervaringen met Secret Cinema en leggen uit hoe groot zijn invloed voor de elektronische muziekscene is geweest. Ach, we kunnen het hele verhaal wel vertellen maar het is natuurlijk veel duidelijker als je zelf de film bekijkt.

Secret Cinema

Team Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws