Time Warp komt naar Nederland

Partyscene Redactie | 9 januari 2008
headlines

Duits technospektakel krijgt broertje in Nederland

In de Maimarkthalle te Mannheim (Duitsland) vindt op 5 april één van de populairste festivals van Duitsland, namelijk Time Warp, plaats. Vanaf 1994 is Time Warp nu al toe aan de 22ste editie, inclusief edities in Berlijn, Praag, Bremen, Hannover en op diverse locaties in Mannheim. Voorafgaande aan het festival worden er in verschillende landen, waaronder ons eigen kikkerlandje, pre-parties geoganiseerd. Tevens zijn er plannen om een grote Time Warp editie in ons kikkerlandje te organiseren.

Time WarpHet recept voor Time Warp is inmiddels bekend. Een hoop grote namen samen met wat talent uit Duitsland zelf sieren de line-up. Zo kan je dit jaar genieten van ondermeer Sven Väth, Richie Hawtin, Laurent Garnier, DJ Rush, Chris Liebing, Ricardo Villalobos, The Disco Boys, Moonbootica, Loco Dice, Luciano, Karotte, Marco Carola en Raresh. Nederland is dit jaar vertegenwoordigd door 2000 and One maar er worden in de komende maanden nog meer namen bekend gemaakt en misschien zit daar nog wel een landgenoot tussen.

Voorafgaand aan het festival worden er in verschillende steden in Europa pre-parties georganiseerd. Zo worden Turijn (29 feb met Marco Carola, Karotte en Raresh), Zurich (21 mrt met Karotte en Tobi Neumann) en Rotterdam aangedaan. De Time Warp clubnight vindt plaats op zaterdag 8 maart in de Off_Corso en op het menu staan drie uur sets van Loco Dice en Karotte in de grote zaal. De lounge is het domein van Chip & Dale, James Nidecker, Sandeep en Joe Manish. Tevens wordt het Time Warp decor ingevlogen en kan je je kaarten voor het echte festival met korting kopen. Daarnaast wordt er ook nog een after georganiseerd tot twaalf uur de volgende dag met beide heren achter de draaitafels.

Maar dat is nog niet alles wat er uit de nieuwskoker kwam rollen. Later dit jaar komt Time Warp terug naar Nederland maar dan met een grote editie. Vier zalen vol met alle grote namen en een eindtijd die in de buurt komt van de Duitse versie. De locatie is nog geheim, maar wij denken dat de Maassilo in Rotterdam wel de beste kans maakt.

Time Warp

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws