Warren Fellow in de spotlights

Partyscene Redactie | 8 januari 2008
headlines

One-man-show voor nieuwe Rotterdamse dj-held

Na een jaar vol boekingen op alle grote podia en festivals van Nederland tussen allerlei andere grote namen, is het dit jaar tijd geworden voor een avond die geheel in het teken staat van Warren Fellow. In navolging van illustere dj's als Tiesto, Armin van Buuren en Ferry Corsten, krijgt nu ook de Rotterdammer zijn eigen feest; Warren Fellow in profile. Nog even niet in Ahoy of de Gelredome, maar in de Rotterdamse Catwalk.

Warren Fellow in profileTot het begin van het officiële festivalseizoen worden, op nog nader bekend te maken locaties in Nederland, een aantal avonden georganiseerd door de Firma Gezellig onder de noemer: Warren Fellow in Profile. In minimaal vier uur lange dj-sets zal Warren zijn inmiddels herkenbare sound ten gehore brengen aan het brede Nederlandse uitgaanspubliek. Deze dj/producer weet als geen ander een perfecte harmonie te vinden in de diverse undergroundstijlen als techno, minimal,en tech-house. Op uitnodiging van Warren Fellow zelf worden de avonden bijgestaan door talentvolle en bekende collega-vrienden zoals Edwin Oosterwal, Joris Voorn en Sandeep.

Maar voordat Warren het land door gaat trekken is er de kick-off aanstaande zaterdag in de Catwalk. Maar liefst viereneenhalf uur lang zal hij plaatsnemen achter de draaitafels en het publiek meenemen op een lange trip langs alles wat hij goed vindt. Aan resident-dj van Firma Gezellig Steelo de eer om de avond te openen.

WIN WIN WIN WIN

Natuurlijk geven we ook een een paar kaarten weg voor deze kick-off party. Wil jij een avond lang dansen op de beats van Warren Fellow? Stuur dan even een mailtje aan Sander ovv je volledige naam. Winnaars krijgen vrijdag bericht.

Warren Fellow

Firma Gezellig

Catwalk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws