Happy newyear! Goede voornemens?

Partyscene Redactie | 2 januari 2008
headlines

Onze goede voornemens voor 2008 op een rijtje

Love2party wenst jullie een dansbaar nieuwjaar toe. Wij hopen dat jullie in 2008 genieten van fijne muziek en dito feestjes. Ook dit jaar gaan wij de nieuwe muziek- en uitgaanstrends op de voet volgen middels scherp geschreven en kritische verslagen. Wat kun je nog meer van ons verwachten?

Goede voornemens zijn er om gebroken te wordenHet afgelopen jaar was muzikaal gezien behoorlijk succesvol met een stortvloed aan goede releases. Ook in 2008 beschrijven wij de beste, mooiste en creatiefste muziekjes op deze site. Verder ben je hier op het juiste adres voor actuele dansnews, scherpe columns en uitlokkende stellingen.

Aan het begin van elk jaar evalueren wij, naast de beste releases, fijnste feestjes en opmerkelijke gebeurtenissen in de danscescene, ook onszelf. Vandaar het volgende rijtje goede voornemens. Zijn we iets vergeten? Meld ze in het forum. Heb je zelf nog goede voornemens? Breng ze in de openbaarheid!

Onze goede voornemens voor het nieuwe jaar!

-Love2Party kraakt niet per definitie Piemeltjeshouse af, want misschien zijn er wel lezers die houden van die sound. Bovendien willen we in 2008 meer vrouwen lokken naar onze site.

-Electrohouse; releases, feestjes en andere vormen waarin deze muziekstijl centraal staat, wordt door Love2Party totaal genegeerd (of afgezeken). Als je IF of dr. Lektroluv heet, willen we nog wel eens een uitzondering maken. Dat dan weer wel.

Dit jaar meer vrouwen naar Love2Party!-Urban en trance worden voorgoed verbannen op Love2Party. Wij schrijven liever over échte muziek.

-Love2Party keurt Kutclassics niet per definitie af. Benny Rodrigues moet de huur ook gewoon betalen.

-Love2Party stopt met het treiteren van de Haagse organisator Willem Laurey. Goed, ook Miss Monica is het afgelopen jaar de dupe geworden van zijn smerige praktijken, maar waar twee vechten, hebben twee schuld.

-Love2Party gaat op zoek naar nieuwe partyverslaggevers. Vorig jaar zijn er te weinig (foto)verslagen geweest. Dat moet beter in 2008! Voel je jezelf geroepen om met een scherpe en kritische blik verslag te geven van diverse feestjes, stuur ons een mailtje en word een van onze gevreesde dance-verslaggevers.

-Forumposter ‘Panter’ heeft een cursus agressiebeheersing gevolgd en stort zich niet meer op posters die iets aan te merken hebben op haar stukjes en postings op het forum.

-Nu de undergroundscene weer ‘up and running’ is - met name in de grote steden - gaan wij ons in het nieuwe jaar mengen in de diverse kraakpandfeestjes. Hoe die er aan toe gaan? Dat lees je natuurlijk op Love2Party.

-Love2Party blijft vinyl trouw supporten. Leer er maar mee leven.

-Love2Party blijft vinyl trouw supporten. Leer er maar mee leven! Dus dj's die willen schitteren in onze Talent Room: draai met platen en je maakt meer kans op deelname.

-Oud-Phono’ers die het nieuwe platform Enegergyflash alweer zat zijn, mogen met alle liefde terugkeren naar Yourscene. Bij voorkeur naar djscene. We zullen ze niet pesten met hun mislukte anarchie (Het is afgelopen nu!).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws