Southport Weekender in mei 2008 al uitverkocht

Partyscene Redactie | 18 december 2007
headlines

Dance-event met een trouwe achterban

Southport Weekender in mei 2008 al uitverkocht

Vijfduizend liefhebbers van soulvolle dansmuziek in alle soorten en maten hebben een ticket gekocht voor het Southport Weekender op 9, 10 en 11 mei 2008. Het feest, dat al meer dan twintig jaar gehouden wordt, lijkt daarmee nog altijd in populariteit te groeien.

Er is nog geen dj of act bekend die zal aantreden op de 43ste editie van het tweejaarlijkse Southport Weekender. Daarbij laat het evenement nog ruim vijf maanden op zich wachten. Toch is het walhalla van de soulvolle househead uitverkocht.

“De meeste bezoekers die naar Southport gaan, ervaren het festival zo goed, dat ze de volgende editie voor geen goud willen missen. Vaak boeken ze bij thuiskomst meteen hun kaarten voor de volgende aflevering,” aldus Diephuis-dj Maarten Laan.

Samen met een harde kern soulvolle houseliefhebbers bezocht hij het festival veelvuldig. Van een aantal afleveringen brachten ze verslag uit op Love2Party. Lees hun ervaringen en als je net als zij en vele andere soulvolle houseliefhebbers dit keer achter het net hebt gevist, is het zaak om zo snel mogelijk kaarten voor de editie in november te bestellen.

Southport Weekender 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws