XLR8R voelt Modeselektor en Matthew Dear aan de tand

Partyscene Redactie | 29 november 2007
headlines

XLR8R TV: Modeselektor en Matthew Dear

XLR8R TV kwam de afgelopen weken weer eens met twee leuke video-interviews: Er werd vrolijk gekart met de mannen van Modeselektor en met Matthew Dear werd een bezoekje gebracht aan een kapsalon in San Francisco. Hier vind je de interviews.

 

Het was even schrikken, maar het is toch echt waar: het duo Modeselektor uit Berlijn kan blijkbaar ook serieus doen tijdens interviews. Na wat gebruikelijke geklier van Bonsert en Szary komt het gesprek ineens op opgroeien in Oost-Duitsland, de val van de Berlijnse muur en de invloed die dit heeft gehad op hun huidige muzikale insteek.

 

Karten met Modeselektor

 

 

Ook Matthew Dear wordt even lekker uit zijn vertrouwde omgeving gesleurd voor een knipbeurtje in San Francisco, samen met handlangers John Gauiglio en Mark Maynard. Onder het genot van een hoofdmassage vertelt Dear over zijn slechtse kapsel ooit, het verschil tussen solo optreden op technofeesten en optreden met zijn band en verder over zijn recente verhuizing naar New York.

 

Matthew Dear tijdens zijn metamorfose

 

Dear is trouwens op zoek naar honderd vrijwilligers die willen ‘zingen’ op zijn komende album. Zingen tussen haakjes, want het gaat maar om het zingen van één woord. De honderd verschillende samples worden vervolgens samen in de tracks verwerkt. Interesse? Mail dan naar info@accidentalrecords.com met als onderwerp ‘I'LL SING FOR MY DINNER’.

XLR8R

MySpace Modeselektor

MySpace Matthew Dear

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws