Club zonder Concessies opent zijn deuren

Partyscene Redactie | 31 oktober 2007
headlines

Kleinste club van Rotterdam

Een paar weken geleden organiseerde Rekord3r een afterparty in de kelder van Off_Corso. En dat terwijl er niet eens een kelder is!? Het bleek de kelder van de buurman te zijn. Het Japanse restaurant is omgetoverd tot Eat&Chill en de kelder tot Club Zonder Concessies, waar vanaf nu elk weekend feestjes plaatsvinden.

Club zonder ConcessiesBarkode Produktiehuis is verantwoordelijk voor de programmering van Club Zonder Concessies. Martin de Korte (directeur Barkode en artistiek leider van Off_Corso) wil hiermee kleine, intieme avonden voor een select publiek gaan kweken in Rotterdam. Moeilijk, beginnend, klein, experimenteel, underground? Alles kan daar op de Kruiskade 26.

Jazz, electro, broken beat, minimal, techno, experimental en hiphop vullen Club Zonder Concessies, maar er is ook ruimte voor kleine debatten, gatherings en poëzie-avonden. Beginnende, talentvolle organisaties en dj's zullen worden aangetrokken, zodat deze plek als kweekvijver kan dienen. Daarnaast kan men ook gevestigde dj's en producers verwachten, die zonder concessies unieke sets weggeven voor een klein publiek.

Met avonden als Club Electrique, Alliance Sociale, Drunken Lion Soundsysten, Invitation Only, STOUT, Hugo&George, JAZZ en intieme afterparty's gaat de Club Zonder Concessies vanaf heden van start. Aanstaand weekend is de officiële kick-off met op vrijdag Club Electrique met achter de draaitafels de Man zonder Schaduw, Remon Lacroix en Sven Rom. Entreé is gratis en de deuren openen om 23.00 uur. Op zondag is er een invitation only party. Je kanalen aanspreken om zo'n invitatie te krijgen is wel aan te raden, want Smokin' Jo komt draaien.

Loop jij nou al tijden rond met de ene concept in je hoofd of ben jij die dj die perfect past in een kleine club als Club Zonder Concessies? Dan kan je je concepten en/of demo's indienen o.v.v: de Club Zonder Concessies bij:

Martin de Korte

Kruiskade 22

3012EH Rotterdam

Of barkode@barkode.nl

Club zonder Concessies

Off_Corso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws