Finalisten Grote Prijs van Nederland bekend

Partyscene Redactie | 2 oktober 2007
headlines

Wie wordt ‘s lands grootste dance-talent van 2007?

De finalisten van de Grote Prijs van Nederland zijn bekend. Na de halve finales in de Zwolse Hedon, zijn de meest veelbelovende muziektalenten van Nederland overgebleven. Zij strijden op zaterdag 8 december in de Paradiso en Melkweg om de eerste plaats.Ook Typhoon won ooit een Grote Prijs van Nederland-bokaal

Per categorie zijn drie finalisten gekozen aan de hand van de stemmen van het publiek (in de zaal en online). Een onafhankelijke vakjury nam de taak op zich om de overige drie finalisten te selecteren. Hierbij werd gekeken naar: originaliteit, compositie, melodie, tekst, potentie, samenspel, instrumentbeheersing, zang en algemene indruk.

Hieronder de finalisten - en hun introductiepagina's - in de categorie Dance/Producer. Opvallend is dat vele subgenres in de elektronische muziek worden vertegenwoordigd. Van de vuige electro-beats van Krause tot de sferische house van de trouwe Love2Party-poster Shirazi. Check hieronder de profielen, beluister de tracks en vraag jezelf af: wie verdient het om ‘s lands grootste dance-talent van 2007 te worden?

Finalisten Dance/Producer:

Infinitize

Minz

Krause

Arjuna

Matik

Shirazi

Grote Prijs van Nederland

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws