Tien verjaardagsplaten van Michel de Hey

Partyscene Redactie | 28 september 2007
headlines

'Ik ga helemaal los op deze plaat; tien minuten trippen!’

Als je al zijn birthday bashes die hij ooit gegeven heeft bij elkaar optelt, dan wordt Michel de Hey aanstaande zaterdag 93. Zorg er dus maar voor dat je erbij bent in Het Prinsestheater, want het kan zomaar zijn laatste optreden zijn.

 

Als je al zijn birthday bashes die hij ooit gegeven heeft bij elkaar optelt, dan wordt Michel de Hey aanstaande zaterdag 93Er zijn meer redenen om zaterdagavond aan te sluiten in de rij voor Het Prinsestheater. Bij binnenkomst krijg je direct een glas champagne aangereikt. Op de rekening van Michel nog wel. Eenmaal binnen, kun je genieten van optredens van Jay Samuel en Quince (live). En natuurlijk jarige job. Wat gaat hij draaien? Tien verjaardagsknallers op een rijtje.

1. Dubfire - Minus (Minus)

“Het is jaren gelden dat ik platen van Deep Dish in een lijstje had staan. Maar ik kwam Ali tegen op Ibiza en die heeft het licht gezien. Deze plaat is echt de bomb, ik draaide hem in de DC10 en de tent stond helemaal op zijn kop.”

2. Guido Schneider +Andre Galuzzi - Albertino (Cadenza)

“Komt pas over een tijdje uit, net als de meeste promo’s van Cadenza. Deze combinatie tussen de bekende Duitse heren swingt de pan uit: echte dj-plaat. Ik draai zeker nog een andere Cadenza, want er zijn een paar goede tracks uit.”

3. Warren Fellow - Postive (Idiots)

“Nieuw label dat ik ga starten met deze topper van Larry. Alle elementen zitten erin: house, techno, minimal etc. De b-kant is ook lekker.”

4. Kevin Saunderson - Bassline (Joris Voorn remix) (KMS)

“Wat een vette partyremix van Joris! Wat was ik blij toen ik deze kreeg. Eén van de festivaltoppers van de afgelopen zomer voor mij.”

5. Secret Cinema - Remember (EC Records)

“Een van de beste en mooiste platen van dit jaar, die weigert uit mijn tas te verdwijnen. Dus zaterdag weer draaien.”

6. Taho - Sham (Ovum)

“Taho’s platen draai ik vaak. Dit is geen uitzondering. Josh Wink heeft er een strakke edit van gemaakt die super klinkt in de club. Ik heb helaas geen hokje voor de hokjesfreaks. Techno, techhouse, Detroit?”

7. Kit Clayton - Amber (2000 and one remix)

“Tja zijn bijnaam is King Midas, want alles wat hij aanraakt, verandert in goud. Ík ben trots op deze echte Rotterdammer.”

8. Radioslave - Bell Clap Dance (Rekids)

“Heb de meester mogen ontmoeten in Tokio tijdens het Wire festival - heel aardige gozer. En wederom een fantastische productie. Ik ga helemaal los hierop; tien minuten trippen!”

De crowd in Het Prinsestheater

9. Dave Angel - Taurus (Niah)

“Dave is terug met een ouderwetse melodieuze tekhouse/techno/Detroit-plaat. Twee nummers die bewijzen dat oude mannen het nog steeds goed doen.”

10. Michel de Hey - Sylvester3 (Hey!)

“Ik wil toch even een nieuwe track van mij noemen, heb er een fiks aantal klaar liggen. Dit is de eerste die gaat komen, en de mannen van Polder hebben er ook nog een superswingende remix van gemaakt. Heel even wachten nog.”

Dag: Zaterdag 29 september 2007

Locatie: Prinsestheater, Rotterdam

Line up: Michel de Hey, Jay Samuel, Quince (live)

Tijd: 23.00 - 04.30 uur

Let op: Eerste glas champagne van het huis.

Michel de Hey

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws