Toronto in de ban van de Red Bull Music Academy

Partyscene Redactie | 24 september 2007
headlines

Nederlandse DJ Shiva is erbij

Vandaag wordt in Toronto het startschot gegeven voor de Red Bull Music Academy 2007.

Vandaag wordt in Toronto het startschot gegeven voor de Red Bull Music Academy 2007. Het is alweer de tiende aflevering van dit internationale muziekconcept. Van over de hele wereld komen zestig muziektalenten naar Canada voor een flinke inspiratiekuur.

 

De Red Bull Music Academy verenigt individuen, culturen en muziekstromingen op geheel eigen wijze. Sinds 1998 is het project een begrip in muziekland. Na edities in onder andere Berlijn, Kaapstad, Sao Paulo, Rome, Seattle en Melbourne is nu Toronto aan de beurt.

De Zestig jonge artiesten, waaronder de Nederlands dj/producer Shiva, worden opgesplitst in twee groepen van dertig. Elke groep krijgt gedurende een termijn van twee weken les van grote artiesten uit heden en verleden. Elke avond vinden er studiosessies plaats in één van de state of the art RBMA studio’s. ’s Avonds draaien de deelnemers met hun helden in de lokale clubs en bars tot de vroege ochtend.

Houd de website van Red Bull Music Academy in de gaten voor filmpjes van diverse (live) studiosessies, foto's en oude en nieuwe sets van dj's die ooit langs zijn geweest bij de Red Bull Music Academy.

Red Bull Music Academy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws