Roog laakt invloed urban dj’s

Partyscene Redactie | 17 september 2007
headlines

‘De housetraditie, het opbouwen v/d avond, gaat verloren’

Roog en Greg van Bueren alias Hardsoul zijn hot. Voornamelijk in Amerika en Engeland, maar tegenwoordig ook in eigen land, waar ze een trouwe schare fans hebben opgebouwd. In een interview met DJ Broadcast waarschuwt Roog voor de slechte invloed van urban-dj’s.

De Hardsoul-brothers: Roog & Greg van Bueren“Ik verbaas  me over het feit dat urban dj’s ineens house gaan draaien”, aldus Roog. “Die gasten hebben geen idee hoe ze een avond op moeten bouwen en staan al te beuken als je een club binnenkomt. Ik maak me zorgen dat de housetraditie, het opbouwen van een clubavond, verloren gaat door de invloed van die cowboys.”

“Er is zoveel veranderd, de afgelopen drie jaar”, vervolgt de uit Utrecht afkomstige dj. “Mensen groeien nu op met urban-dj’s die alleen maar staan te rammen. Natuurlijk vinden ze mij daarna slaapverwekkend, zeker als ik een plaat zes minuten lang door laat lopen. Ik mocht vroeger opwarmen voor Joost van Bellen. Dat was een eer. Geen haar op mijn hoofd die er toen aan dacht om het gras voor zijn voeten weg te maaien.”

Wat vinden jullie? Heeft Roog een punt en is het tijd voor een officiele 'urban-boycot'? Laat het weten in het forum!

DJ Roog

DJ Broadcast

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws