Jouw muziekheld aan de muur?

Partyscene Redactie | 27 augustus 2007
headlines

Derrick May boven je bed…

Als liefhebbers hebben wij echt wel oog voor oude muzikale helden uit de VS. Interviews worden gretig gelezen, optredens gevolgd. Daarnaast speuren we af en toe op rommelmarkten naar die ene originele vinylpersing die we nog niet in onze platenkast staat. Sommige mensen gaan nog veel verder...

Derrick moet maar liefst 5000 dollar opbrengen.Bezig met het opknappen van je huisje? Geen idee wat je nou boven de open haard of bank moet hangen? Dan is hier de oplossing: een schilderij met je favoriete house- of technoheld! Het is ons niet duidelijk of de Belg die deze ‘meesterwerken’ op Ebay heeft gezet zelf de kunstenaar is of dat hij voor iemand anders bemiddelt, maar hij is in ieder geval erg overtuigd van de enorme artistieke waarde.

Derrick May en Tod Terry moeten het lieve sommetje van 5000 dollar opbrengen, terwijl de afbeeldingen van Juan Atkins en Kevin Saunderson maar een kleine 2.000 dollar waard blijken te zijn. Wel een beetje sneu voor de laatste twee. Wees er snel bij, want voor een aantal kunstwerkjes verloopt de veiling maandagavond al. Niet dat er al enorm op geboden wordt trouwens.

Oordeel zelf:

Derrick May 1

Derrick May 2

Derrick May 3

Todd Terry 1

Todd Terry 2

Blake Baxter

Juan Atkins

Kevin Saunderson

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws