Winnaars Prix De Nuit

Partyscene Redactie | 22 augustus 2007
headlines

Gelukkigen brengen ode aan Bokito

De nachtburgemeester van Amsterdam is eruit. De winnaars van een feest in Paradiso op 1 september zijn Pakt, Oberaffentittengeil en Future Collective. Door een vakkundige jury werden deze concepten uitgekozen op creativiteit, haalbaarheid en fun.

In juli werd de Prix De Nuit-prijsvraag voor een eigen feest in Paradiso uitgeschreven. De organisatie kreeg behoorlijk wat aanmeldingen binnen. Ideeën als het vieren van De winnaars.iemands verjaardag of het gedeeltelijk onder water zetten van Paradiso verdwenen al snel in de papierversnipperaar van de jury.

De eerste prijs gaat naar Pakt (Boris van Hoytema, Sam Prinssen en Rik van Santen). Deze mannen zijn niet helemaal groen in het organiseren van feesten en waren eerder betrokken bij de Stofpop-avonden in Wilhelmina Pakhuis en The Sugar Factory. De avonden zijn gericht op het presenteren van onbekende bands en dj’s en ook op 1 september zullen een aantal nieuwe talenten hun debuut maken in Paradiso.

Oberaffentittengeil pakt het iets minder subtiel aan. Met een ‘ode aan Bokito’ wordt de bovenzaal omgetoverd tot een heuse apenkooi. Geen aap zonder banaan en dus is er ook gedacht aan bananenmeisjes en een bananenbar. Verder kan er geproefd worden hoe goed banaan eigenlijk samengaat met haring. Er zijn ook dj’s en vj’s aanwezig, maar of die in het oerwoud terug te vinden zijn is nog maar de vraag. De derde prijs is voor het Future Collective met hun concept Future Generations. Zij zullen de kelder ombouwen tot een podium voor kunst, visuals en live-muziek.

Prix De Nuit/ Paradiso Amsterdam/ 22:00-05:00/ Entree 10 euro (elke bezoeker kan daarvan 2,50 toewijzen aan zijn favoriete organisatie).

Bron: Ondergrond.TV

Prix De Nuit

Paradiso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws