Het is echt waar: DJ Dimitri stopt met draaien

Partyscene Redactie | 17 augustus 2007
headlines

Carrièreswitch voor house-dj van het eerste uur  

Het is echt waar. DJ Dimitri stopt per 1 september met draaien. Op de website van Nieuwe Revu bevestigt zijn boeker Kim Tuin het nieuws. Ook reageren bevriende dj’s Joost van Bellen en Ronald Molendijk op het opmerkelijke nieuws. "Geloof niet in de rock ’n roll-mythe die om de dj hangt. Dat houd je niet vol. "

Het is echt waar. DJ Dimitri stopt per 1 september met draaienMomenteel werkt de house-dj van het eerste uur en voormalig RoXY-held als vrijwilliger op een biologische boerderij met zwakzinnigen. Op zaterdag 1 september zet hij zijn laatste plaatje op tijdens het Meubelstukken festival op het terrein van de NDSM-werf in Amsterdam.

“Al sinds 1984 staat hij achter de draaitafels. Dan begrijp ik best dat je na al die tijd iets heel anders wilt met je leven,” zegt Kim Tuin, boeker van Dimitri. Zijn beslissing om te stoppen heeft niets te maken met teruglopende boekingen. Tuin: “Er kwamen nog voldoende aanvragen binnen voor Dimitri, in binnen- en buitenland. Hij kon het gewoon niet meer opbrengen om elk weekend tot in de late uurtjes in een club te zijn. Bovendien wil hij meer ‘quality time’ doorbrengen met zijn dochter - haar zonder problemen op maandagochtend naar school brengen.”

Reacties van bevriende dj’s lees je HIER

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws