Dizkuzz: DJ naar de top!

Partyscene Redactie | 13 augustus 2007
headlines

Hoe breek ik door in de dance industry?

Het is de vraag die elke jonge en talentvolle dj vaak stelt: hoe breek ik door in de dance-industry? Er is natuurlijk niet één alomvattend antwoord, maar het is zo en af en toe wel erg fijn om hierover te discussiëren met mensen die inmiddels gepokt en gemazeld zijn in de muziekbizz. Op vrijdag 5 oktober is er in de Ekko in Utrecht de mogelijkheid om dit uitgebreid te doen met mannen die precies weten hoe de dancescène in elkaar zit.

Olaf Boswijk denkt vast na over de vragen die komen gaanIedereen kan plaatjes draaien en tegenwoordig mag iedereen zich dj noemen, maar wat als je er serieus je werk ervan wilt maken? Wat als je meer doet achter die draaitafels dan alleen maar plaatjes achter elkaar zetten en je wilt hogerop komen? Is zelf produceren een must? Hoe vergroot je je netwerk en hoe belangrijk is dat? Hoe speel je jezelf in de kijker, terwijl je weet dat jij niet de enige bent? Oftewel: hoe kom jij in de top? Dit zijn de vragen die alle opkomende dj's bezighouden en is dit ook bij jou het geval dat raden we je aan om op vrijdag 5 oktober de Ekko in Utrecht te bezoeken, want daar kan je de hele avond meediscussiëren tijdens Diskuzz: DJ naar de Top! Zorg er wel voor dat je je tijdig aanmeldt, want er is maar plaats voor 50 deelnemers!

Het panel wordt op deze gevormd door vier heren die middenin de dancescène staan. Allereerst Adriaan Veldhuizen, hij is mede-eigenaar van het concept Full Spectrum. In 2005 richtte Veldhuizen het boekingskantoor Dilanta Artist Management op en na een snelle groei verkocht hij dit managementbureau aan Extrema Music, waar hij sindsdien werkzaam is als programmeur en artiestenmanager. Naast Adriaan is ook Daan Spoek aanwezig. Hij is al vijf jaar werkzaam voor Mojo Concerts en hij boekt vele artiesten van de nacht uit het buitenland in Nederland en doet de NL boekingen (en wat managementwerk) voor Bart Skils, Dylan Hermelijn (2000 and one), Melon en Polder. Verder is Daan betrokken bij Lowlands, 5 days Off, Static, Traffic, Voltt, Clash, MONO en nog veel meer.

Ook Nuno Dos Santos is aanwezig om al je vragen te beantwoorden

Natuurlijk is er ook een dj van de partij. De in Portugal geboren Nuno dos Santos. Hij is naast succesvol dj en producer ook nog eens grafisch vormgever. Onlangs won hij nog de Talent van het Jaar award tijdens het Amsterdam Dance Event. Nuno staat bekend om zijn volle agenda, zo draait hij regelmatig in clubs als 013, Ekko, Sugarfactory en op diverse dance-festivals. En als laatste is daar Olaf Boswijk,  een van de bekendste personen in het Amsterdamse uitgaansleven. Op dit moment werkt hij als programmeur in de toonaangevende club 11 en is hij betrokken bij het scouten van nieuwe dj-talent voor de Red Bull Music Award. Daarnaast draait Olaf regelmatig als dj, waaronder op Lowlands!

Vrijdag 5 oktober - Dizkuzz: DJ naar de Top!

Ekko, Utrecht - Zaal open: 21.15 - Aanvang 21.30 uur

GRATIS toegang! - Reserveren aanbevolen (max. 50 plaatsen!):

Reseveer nu via de site van Dizkuzz

Na afloop gratis toegang tot Full Spectrum in Ekko!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws