Fuse still going strong

Partyscene Redactie | 8 augustus 2007
headlines

Technowalhalla bij uitstek

Je zal maar van techno houden en in Brussel wonen. Dan is het elk weekend feest. De agenda van de Belgische club zit in ieder geval weer bomvol grote namen uit het internationale technocircuit.

Shinedoe mixt de nieuwe editie van Fuse presents ... de cd wordt 29 september gelanceerd tjidens een release party in de FuseOp de redactie van Love2Party hanteren we een soort gouden regel: persberichten en maandprogramma's gaan linea recta naar het menu-item previews. Voor deze ene keer reserveren we een plekje op de homepage: en dat is voor het uitmuntende dj-aanbod dat de Fuse de komende weken in petto heeft.

Resident-dj’s Deg en Pierre verwelkomen aanstaande zaterdag Mathew Johnson die een live-set gaat spelen. De week erop wederom een speciaal live-optreden, dan van de hand van The Advent. Ook op 25 augustus kun je als technofreak gewoon je hart luchten in dé technoclub van België: Steve Bug en Pokerflat-labelgenootje Patrick Chardronnet (live) geven dan acte de présence.

In september is de line-up ook al niet voor de poes, met optredens van o.a. Miss Kittin, Dave Clarke, Martin Buttrich en onze eigen Shinedoe, die op 29 september haar nieuwe Fuse mix-cd aan het publiek presenteert, in het bijzijn van Jeff ‘de man die sneller mixt dan z’n schaduw’ Mills.

Fuse heeft trouwens niet alleen een speciale band met diverse Nederlandse dj’s, ook met bezoekers met de Hollandse mentaliteit wordt rekening gehouden. Die moeten allen voor middernacht binnen zijn, want dan betaal je slechts vijf euro entree. Na twaalven betaal je tien euro. Is ook niet duur, maar het scheelt al gauw twee biertjes.

Het totale aanbod op een rijtje;

Sat. 11/08: Wagon repair label night

Mathew Jonson (live)

The Mole

Deg - Pierre

Sat. 18/08

The Advent (live)

Deg - Pierre

Sat. 25/08

Pokerflat label night:

Steve Bug

Patrick Chardronnet (live)

Deg - Pierre

Sat. 01/09

Loco Dice

Martin Buttrich (live)

Deg - Pierre

Sat. 08/09

Electric room:

B12 - Trish van Eynde

Sam Ostyn

Sat. 15/09

Miss Kittin

Deg

Lessizmore

Ryan Crosson - Seth Troxler

Lee curtiss

Pierre

Sat. 22/09

Dave Clarke - Alan Simms

Deg

Igloo label night

Dilo - Gurtz

Pierre

Sat. 29/09

Jeff Mills

Deg

Fuse presents Shinedoe cd release party

Shinedoe

Pierre

FILMPJE! (Zo gaat dat in de Fuse)

L2P-recensie nachtje Fuse

Club Fuse

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws