Win een feest in Paradiso

Partyscene Redactie | 23 juli 2007
headlines

De beste stuurlui…

Het Nederlandse uitgaanspubliek wordt, in vergelijking met andere landen, bijna elk weekend vreselijk verwend met de beste feestjes en de bekendste dj’s op de leukste locaties. Toch wordt er na afloop altijd veel commentaar geleverd over hoe het beter had gekund. Paradiso daagt jullie dan ook uit: verzin zelf maar eens een vet feest!

Slecht idee nr. 1: een jungle limbo-feest met een Tarzan-wannabee.Azijnrecensies en klagende bezoekers zijn aan de orde van de dag en we doen er, ook op deze site, vrolijk aan mee. Over het algemeen is de kritiek terecht, maar er zitten natuurlijk ook erg veel haken en ogen aan het organiseren van een succesvolle avond. Paradiso doet dit jaar mee aan de ‘Prix De Nuit’-prijsvraag, een uitdaging voor iedereen met creatieve ideeën voor een dik feestje, met als hoofdprijs de gelegenheid om jouw idee in de praktijk te brengen op zaterdag 1 september. De winnaar mag deze avond op zijn manier invullen in de grote zaal van Paradiso en krijgt daarvoor een budget van 1000 euro. Het idee dat op de tweede plaats eindigt krijgt de kleine zaal ter beschikking (500 euro) en de derde plek krijgt de controle over de kelder (250 euro).

De spelregels:

-Iedereen kan t/m 17 augustus via mijnfeest@prixdenuit.nl een plan indienen. Een jury

beoordeelt de plannen op originaliteit, haalbaarheid en creativiteit.

-Op 20 augustus maakt de jury bekend welke 10 plannen naar de finale gaan.

-Op 22 augustus is er een bijeenkomst in de kelder van Paradiso voor de 10 finalisten.

-De finale is op 1 september. De kleine zaal gaat open om 20.00 uur, waar de finalisten een laatste presentatie van hun plan zullen geven. De winnaars worden bekend

gemaakt om 22:00 en vanaf 24:00 gaan de feesten van start.

-De binnengehaalde bezoekers mogen gedurende de nacht stemmen op hun favoriet,

waardoor er ook nog eens een extra cashprijs verdiend kan worden.

Slecht idee nr. 2: de Nünentaler Schürzenjäger boeken voor een après ski-feest midden in de zomer.

Nog een paar tips:

De plannen moeten binnen 2 uur realiseerbaar zijn, dus bedenk van tevoren goed hoe je veel publiek binnen gaat krijgen in die korte tijd en hoe je de decoropbouw gaat aanpakken. Ook moeten eventuele artiesten natuurlijk stand by staan. Het basismateriaal is aanwezig (dj-gear, microfoons, eventuele backline voor live acts, videobeamer en scherm) en Paradiso organiseert zelf de security, garderobe, kassa, bar, wc-dames en het technisch personeel.

Prix De Nuit 2007

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws