Dansen in de binnenstad van Middelburg

Partyscene Redactie | 20 juli 2007
headlines

Muzikale sprookjes in Middelburg

Het zuiden van het land is op 21 juli natuurlijk helemaal in de ban van Extrema Outdoor in Best, maar mocht je geen kaartje hebben weten te bemachtigen en zaterdag toch graag in de buitenlucht willen dansen, dan biedt Middelburg misschien een goed alternatief met de jaarlijkse Dance Parade.

Zeeuws meisje....De Dance Parade in Middelburg wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd en trekt van 14:00 tot 16:00 uur door het centrum van Middelburg. Aansluitend is er een City Party tot 23:00 uur met Benny Rodrigues, Chuckie, Gregor Salto, Sidney Samson, Laidback Luke, MC Sherman, Ryan Marciano en Sunnery James. De dag wordt afgesloten in twee clubs, Brooklyn en Divine, met Laidback Luke, MC Sherman, Sunnery James, Jesse Voorn, Benjamin Bates, Chuckie, Tom de Neef, Tony Cha Cha, Hochem Miller, Real el Canario en Jethro Angkotta. Er kan tot 04:00 doorgedanst worden in de Zeeuwse hoofdstad.

Daarnaast is er overdag een DJ workshop van de organisatie Dancetour onder leiding van Erik de Koning en legt Senser het één en ander uit over graffiti en street art. De organisatie hoopt op een sprookjesachtige dag en roept bezoekers op om zich te kleden naar het ‘Fairytales’-thema. De kaarten voor de Cityparty zijn € 15,- en € 22,50 voor de Afterparty (verkrijgbaar bij Free Record Shops, VVV, GWK en postkantoren).

Danceparade Middelburg

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws