Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 21 juni 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

ShinedoeWat: Intacto Labelnight

Waar: Tivoli de Helling, Utrecht

Datum: vrijdag 22 juni

Line-up: Shinedoe, 2000 and One, Remigius, Invite, J Flannan

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.tivoli.nl

Bijzonderheden: Intacto Records is een samenwerking tussen DJ Shinedoe en Dylan Hermelijn (2000 and One), opgericht in 2004. Het label richt zich voornamelijk op minimal en dansbare techno funk en dat is dan ook precies wat je deze avond kan verwachten. Melodieuze en funky Detroit sounds!

Love2party Preview

Dele SosimiWat: Kindred Spirits Special

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: vrijdag 22 juni

Line-up: Dele Sosimi & het Afrobeat Orchestra, Leroy Rey, Antal, KC the Funkaholic, Eva,

Entreeprijs: 12 euro incl concert, 10 euro na 00.00

Website: www.paradiso.nl

Bijzonderheden: Vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe Kindred Spirits special, dit maal met één van de meest actieve muzikanten van dit moment in het afrobeat genre; Dele Sosimi en het Afrobeat Orchestra. Na middennacht nemen de DJ’s van het Kindred Spirits Soundsystem en Quiet Storm (DJ’s KC the Funkaholic & Eva) het over met alles wat maar enigszins dansbaar is.

Damian LazarusWat: Crosstown Rebels

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 22 juni

Line-up: Live: Pier Bucci, Damian Lazarus, Radar

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: In navolging van labels als Bpitch Control, Clone, Sonar Kollektiv, Kompakt, Innervisions, Buzzin’ Fly en vele anderen, staat vrijdag 22 juni het Londense Crosstown Rebels op het affiche in de 11. Labelbaas Damian Lazarus neemt de Chileense live-act Pier Bucci mee, terwijl de Surinaams-Engelse Amsterdammer DJ Radar opwarmt.

Bacardi B-LiveWat: Bacardi B-Live

Waar: BG Gebouw, Amsterdam

Datum: zaterdag 23 juni

Line-up: The Glimmers (BE), Monica Electronica, Cassius (live), TLP, Mark Bain, La Fille d'O, Josz LeBon

Entreeprijs: 10 presale, 15 door

Website: www.bacardiblive.nl

Bijzonderheden: Creatieve curatoren van de vierde editie van Bacardi B- Live in BG Amsterdam zijn The Glimmers. Het befaamde Belgische dj-duo gaat op het podium een zinderende zintuiglijke samenwerking aan met het ondeugende lingeriemerk La fille d'O en geluidskunstenaar Mark Bain. Op hun gastenlijst staat ook het Franse Cassius met een 9 man sterke live formatie en TLP a.k.a troubleman, die net als The Glimmers bekendheid verwierf als resident van de Gentse Culture Club.

Indian Summer FestivalWat: Indian Summer Festival

Waar: Broek op Langedijk

Datum: zaterdag 23 juni

Line-up: Ben Liebrand, Alex van Oostrom, Audio Bullys (UK), Chuckie, Mason, Fedde le Grand, Victor Coral, Marnix, Marco V, Ilse de Lange, Within Temptation, The Scène, Wipneus en Pim, Heideroosjes, RetrodeLuxe, 90’s Now, Johan, Stevie Ann, Jasper Wolff

Entreeprijs: 39 euro ex fee

Website: www.indiansummerfestival.nl

Bijzonderheden: De zevende editie van Indian Summer, op zaterdag 23 juni 2007, steunt - evenals de edities van voorgaande jaren - op drie muzikale pijlers op evenzoveel podia: pop-rock, dance (beiden open air stage), en een overdekt podium met soul, funk en hip hop. Dat betekend dus van Wipneus en Pim tot Audio Bullys en van Within Temptation tot Victor Coral.

Outdoor StereoWat: Outdoor Stereo

Waar: Julianapark, Hoorn

Datum: zaterdag 23 juni

Line-up: Eric De Man, Erick E, Lucien Foort, Remy, Benny Rodrigues, Bart Skils, De Man Zonder Schaduw, 2000 and One, Ille Bitch, Teatro Kultka, Luna, Gizmo, Outblast, Super Marco May, Shadowphaxx, K-Zero, Bulles & Patrick D

Entreeprijs: 27.50 presale, 35 door

Website: www.outdoorstereo.nl

Bijzonderheden: Het is druk op het festivalgebied in Noord-Holland want ook in Hoorn is het festivallen geblazen zaterdag. Hier geen pop, rock of hiphop op het menu maar house, techno, minimal en hardcore wat de klok slaat.

StealthWat: Stealth presents Roger Sanchez

Waar: Asta, Den Haag

Datum: zaterdag 23 juni

Line-up: Roger Sanchez (US), Tom de Neef (BE), Lucien Foort, Dunca de la Funk, Belocca vs. Muzzaik, Bas Jansen

Entreeprijs: 22.50 euro

Website: www.stealth-records.com

Bijzonderheden: Na twee eerdere edities tijdens het ADE in Nederland gaat het prestigieuze platenlabel Stealth Records het nu op meer geregelde basis in Nederland proberen. 23 juni de eerste editie in de Asta in Den met als hoogtepunt labeleigenaar Roger Sanchez zelf. Beetje jammer dat het in de Asta is.

Sundale

Wat: Sundale XXL

Waar: Bloomingdale, Bloemendaal

Datum: zondag 24 juni

Line-up: Kenny Dope Gonzales (US), Roog, Ricky Rivaro, Norman Soares, MC Stretch (UK)

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.bloomingdaleaanzee.com

Bijzonderheden: Normaal niet een feest waar we echt warm voor lopen maar als Kenny Dope komt draaien dan is het misschien toch wel leuk om eens naar Bloemendaal af te reizen. De Dopeman zal wel in zijn nopjes zijn dat hij samen met Ricky Rivaro mag draaien :)

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws