Sunday Sessions alleen bij zonneschijn

Partyscene Redactie | 31 mei 2007
headlines

Warren Fellow & Sandeep hosten zondag op Elements Beach

Vanaf de eerste zondag in juni tot en met de laatste zondag in augustus organiseren Warren Fellow en Sandeep Sunday Sessions bij Elements Beach, met elke week de beste Nederlandse house, minimal en techno dj's achter de decks. Lekker op zondag bijkomen van de vele festivals en je opladen voor een nieuwe week. En het allermooiste is dat alle Sunday Sessions deze zomer gratis toegankelijk zijn.

Lekker dansen bij Elements BeachDe afgelopen vier jaar organiseerde Love2party met veel succes strandfeesten bij Elements Beach. Elke laatste zondag van de maand was de mooie en ontspannen strandclub in 's Gravenzande het domein van de dancesite, zijn achterban en vaak een heleboel nationale top dj's. Maar het organiseren van een strandfeest op een vaste dag brengt natuurlijk ook wat problemen met zich mee en dan voornamelijk het moeilijk te voorspellen Nederlandse weer. De laatste twee jaar kwam het steeds vaker voor dat het weer niet meewerkte en daarom is er dit jaar besloten om het over een andere boeg te gooien, zodat je er zeker van kan zijn dat als er gefeest wordt, dat uitsluitend gebeurt als het lekker weer is.

Dit jaar wordt het dus net ietjes anders. Vanaf de eerste zondag in juni tot en met de laatste zondag in augustus zal elke week Sunday Sessions plaatsvinden bij Elements Beach. De enige voorwaarde is dat het doorgaat als het lekker weer is. Elke week wordt er, op basis van de voorspellingen, besloten of Sunday Sessions dat weekend gaat plaatsvinden of dat het nog een weekje vooruitgeschoven wordt. Houd hiervoor de vele online agenda's en de site van Elements Beach in de gaten. Sunday Sessions staat voor ontspannen en muzikaal je weekend uitluiden. Bij doorgang wordt er aangevangen rond een uur of zes en gaat het door tot middernacht. En het allermooiste van het geheel is dat alle feesten gratis toegankelijk zijn.

Warren FellowOp het muzikale vlak zit het dit jaar wel goed. De leiding van Sunday Sessions is elke zondag in handen van Warren Fellow en Sandeep. Warren Fellow brak het afgelopen jaar hard door met optredens op grote feesten als Awakenings, Extrema en Innercity. Ook zijn producties gaan als warme broodjes over de toonbank wat heeft resulteerd in het feit dat Warren tegenwoordig onderdak heeft gevonden bij Extrema Music. Ook voor deze zomer heeft hij veel op het programma staan met onder meer gigs op Mysteryland, Extrema Outdoor, Awakenings festival en Rockit Open Air. Ook Sandeep is geen onbekende meer in de dancewereld. Als één van de drijvende krachten achter Love2party en als dj loopt hij al een flinke tijd mee. Ook voor hem belooft het een drukke zomer te worden met optredens op onder meer Free Your Mind, Oerol festival en Rockit Open Air.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Elke zondag zullen de twee heren een keur aan Nederlandse, en misschien wel internationale, toppers en talenten uitnodigen om de decks met hun te delen. Geen feest met zoveel mogelijk dj's in zo weinig mogelijk tijd maar een avond dat de dj's echt de ruimte krijgen om hun ding te doen. En er zijn al veel dj's die hun medewerking hebben toegezegd. Zo kan je deze zomer ondermeer Benny Rodrigues, Darko Esser, Bart Skils, Rejected, Estroe, Michel de Hey, Marnix, Laidback Luke, Victor Coral en nog veel meer verwachten achter de draaitafels. Tevens zullen er verschillende jonge opkomende talenten uitgenodigd worden om te laten zien dat de jeugd de toekomst heeft.

SandeepDe kick-off van Sunday Sessions is op zondag 3 juni. Deze avond zullen Warren Fellow en Sandeep samen zes uur lang de muziek verzorgen en laten horen waar Sunday Sessions voor staat. Verwacht en lekkere mix van house, minimal, techhouse en techno. De weersvoorspellingen liegen er niet om, want er wordt 23 graden verwacht. Op zondag 10 juni zal de eerste gast dj zijn opwachting maken, mits het goed weer is. En dat zal niemand minder dan Darko Esser zijn. Darko is natuurlijk bekend als een zeer kundig dj en als danceprogrammeur van Doornroosje. Hij neemt je minimaal twee uur lang mee op een trip door zijn muzikale wereld. De programmering voor de weken erna zal de komende tijd bekend worden gemaakt, hou hiervoor alle agenda's in de gaten. Maar je kan er vanuit gaan dat elke Sunday Sessions jou een kwalitatief avondje dansen voor zal schotelen. Gratis en wel!

Sunday Sessions

Elements Beach, 's Gravenzande

18.00 - 00.00

Gratis Entrée

Zondag 3 Juni: Warren Fellow & Sandeep

Zondag 10 juni: Darko Esser, Warren Fellow & Sandeep

Elements Beach

Warren Fellow

Sandeep

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws