Phono fuseert met Partyscene

Partyscene Redactie | 17 mei 2007
headlines

Nieuwe site Partyscene online

Na twee dagen hard werken is de fusie tussen Phono en Partyscene rond. Het overzetten van alle gegevens van de Phono-leden heeft ervoor gezorgd dat alle ‘scenes’ tijdelijk under construction waren, maar gelukkig zijn we weer bereikbaar.

De fusie tussen Partyscene en Phono is rond.

Per 1 mei is Phono.nl opgenomen in het yourscene-platform. De medewerkers hebben in de afgelopen jaren diverse dance portals beheerd. Ze begonnen met de dance community Start2Dance en gingen in 2004 samen met lifestyle- en dancewebsite Design Is Funky verder onder de naam Phono.nl; een site met veel achtergrondinfo over de dancescene en een drukbezocht forum.

De site van Partyscene is aangepast, zodat ook de trouwe bezoekers van Phono zich er thuis zullen voelen. Daarnaast zal er volgende week nieuwe ‘React’ forumsoftware worden geïntroduceerd, waar ook wij gebruik van gaan maken. Ook Love2Party/DJscene heet de Phono-leden van harte welkom op Yourscene en nodigt ze uit om onze site regelmatig een bezoekje te komen brengen en vooral hun mening te geven over het reilen en zeilen van de dancescene.

Het volgende project dat voor onze site op stapel staat, is overigens de terugkeer van de befaamde Love2party-Brabbelbox. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar er wordt hard aan gewerkt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws