De zomer begint bij Elements Beach

Partyscene Redactie | 11 april 2007
headlines

Elements Beach klaar voor de zomer

April is begonnen en dat betekent dat in de komende weken de Nederlandse strandtenten worden geopend. Aankomend weekend is de officiële opening van Love2party's favoriete strandtent, Elements Beach. Ook deze zomer worden er volop feesten georganiseerd en zal Love2party wederom een duit in het partyzakje doen.

Altijd feest bij Elements BeachElements Beach is inmiddels opgebouwd en met allerlei nieuwe stoelen en banken ziet het er weer fris uit. Nieuw dit jaar is een extra dakterras dat dienst doet als lounge- en zonterras hoog boven het normale terras. De hele zomer zullen verschillende organisaties weer neerstrijken in 's Gravenzande om de boel flink op stelten te zetten. Maar Elements is natuurlijk niet alleen om te feesten, ook om te loungen en lekker te eten en drinken. Nieuw dit jaar is dat ze speciaal uit Thailand twee koks laten overkomen die de hele zomer de lekkerste Thaise gerechten voor je zullen klaarmaken.

Na vier jaar Love2party-feesten gaan we het dit jaar over een andere boeg gooien. Het plannen van de feesten op de laatste zondag van de maand was altijd erg lastig en we liepen vaak tegen slecht weer aan. Dit jaar maken de Love2party-feesten plaats voor Sunday Sessions. Elke zondag in de maanden juni, juli en augustus ontvangen Warren Fellow en Sandeep een keur aan nationale bekende en opkomende artiesten, waaronder veel van de vaste dj's van de Love2party-feesten. Natuurlijk gaan deze zondagen alleen door als het lekker weer is. Binnenkort meer info hierover.

Flyer 14 aprilDe officiële opening vindt aanstaande zaterdag plaats tijdens de eerste editie van Elements Beats, een concept dat nog vier keer terug zal keren deze zomer. De Elements Beats feesten zullen bol staan van serieuze dance, uiteenlopend van house, techno, minimal tot electro. gecombineerd met bijzondere acts en muzikale verrassingen. Zaterdag dus de eerste editie met Warren Fellow, Andres Reijgersberg, Steelo en Dunca de la Funk, ondersteund door de visuals van VJ Ontsp-Anne! Vanaf 21:00 gaat de deuren open en dansen kan tot 04:00 bij Elements Beach. Entree is vijf eur en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Elements Beach

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws