Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 21 februari 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Andy WarholWat: Andy Warhol Club

Waar: 11, Amsterdam
Datum: donderdag 22 februari

Line-up: zZz, Joost van Bellen en Spencer Product

Entreeprijs: 9 euro
Website:
Andy Warhole Club

Bijzonderheden: Joost van Bellen en kornuiten organiseren aanstaande donderdag de eerste aflevering van de Andy Warhol Club in de 11 te Amsterdam. Voor negen euro kun je kijken naar de dubbelprojectie van Andy Warhol’s film Chelsea Girls. Na afloop staan optredens van zZz, Joost van Bellen en Spencer Product gepland.

Love2party-preview

LFTFLDWat: LFTFLD 3 Years

Waar: Paradiso, Amsterdam
Datum: vrijdag 23 februari

Line-up: Bart Skils, Eric de Man, Richard Parker, Paul Everready, Toby Paul, Mulat, Disco Machina, Zeezout, Kwik en V-Neal, 3-1 en meer

Entreeprijs: 10 euro
Website: www.paradiso.nl

Bijzonderheden: Het LFTFLD magazine bestaat drie jaar en dat mag gevierd worden! Met onder andere Eric de Man, Bart Skills, 3-1 en Malle Pietje & de Bimbos neemt LFTFLD Paradiso in de nacht van vrijdag 23 februari in haar geheel over.
Love2party-preview

RUSHWat: Rush

Waar: Panama, Amsterdam
Datum: vrijdag 23 februari

Line-up: Benny Rodrigues, Jaziah, Cream, O-Boogie, Flexican.

Entreeprijs: 10 vvk, 15 door
Website: www.chemistry.nl

Bijzonderheden: Zo vaak gebeurt het niet dat Rotterdamse dj’s in Amsterdam draaien, dus vooruit. Benny houdt vrijdag de Rotterdamse eer hoog in de Panama tijdens Rush.

Love2party-preview

FlockersWat: Flockers

Waar: Gelredome, Anrhem
Datum: zaterdag 24 februari

Line-up: Secret Cinema, Benny Rodrigues, HouseQuake, Miss Djax, Rude Awakening, Bart Skils, 2000 and One, Don Diablo, Lucien Foort en een hoop hardere herrie.

Entreeprijs: 35 euro
Website: www.partyflock.nl

Bijzonderheden: We kunnen er natuurlijk niet omheen. Aanstaande zaterdag viert Partyflock zijn vijfjarige bestaan in de Gelredome in Arnhem met een grote gathering van alle Flockers.

Love2party-preview

Twsited CulturesWat: Twisted Cultures

Waar: Winkel van Sinkel, Utrecht
Datum: zaterdag 24 februari

Line-up: Steve Rachmad, Bart Skils, Nuno Dos Santos, Winstin Wolf, Up.

Entreeprijs: 10 euro
Website: www.nachtwinkel.nl

Bijzonderheden: Twisted Cultures is een concept dat al een tijdje door Nederland reist en nu neerstrijkt in de Winkel van Sinkel. Een avond vol deephouse, minimal, techhouse, house en techno.

Love2party-preview

Joris VoornWat: Planet Rose

Waar: Doornroosje, Nijmegen
Datum: zaterdag 24 februari

Line-up: Joris Voorn, Edwin Oosterwal (aka Rejected), My My, Paul Hazendonk,Tundra, Qbical, Edo van Asseldonk en Baxter Priestly.

Entreeprijs: 11 vvk, 13 door
Website:
www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Joris Voorn is jarig en viert dat in Doornroosje met een vier uur durende set van Rejected. Speciale gast deze avond is Duitse live act My My. In de kleine zaal staat Paul Hazendonk aan het roer. De Rotterdammer neemt een stapel talenten mee.

Love2party-preview

HouseQuakeWat: HouseQuake

Waar: Cruise Terminal, Rotterdam
Datum: zaterdag 24 februari

Line-up: Erick E vs Roog vs Mc Gee (HouseQuake), Baggi Begovic, Jeroenski, Rockid, William Shagspeare

Entreeprijs: 25 euro vvk, 30 door!
Website: www.housequake.nl

Bijzonderheden: Nog iets waar we niet echt om heen kunnen dit weekend: HouseQuake in de Cruise Terminal om te kijken of Rotterdam ook te porren is voor dit fenomeen. Het kost je alleen wel 30 euro aan de deur om binnen te komen.

Love2party-preview

 

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws