Avondje Herr Zimmerman

Partyscene Redactie | 19 januari 2007
headlines

We waren het vergeten te vermelden in ons weekendoverzicht, maar wilden jullie het niet onthouden. Leuke avonden in Rotterdam verdienen immers een vermelding. Aanstaande zaterdag haalt Herr Zimmerman dj Eltron, een opkomend dj-talent uit Berlijn, naar Nederland.

EltronHerr Zimmerman opende drie maanden geleden zijn deuren. Middenin het voormalig vleesslachthuis achter het Marconiplein bevindt zich deze nieuwe club. Volledig in oude staat en compleet met koelcel. Een strakke bar, dj-booth met wat moderne zitbanken erin. Meer hebben de initiatiefnemers van Herr Zimmerman niet nodig om de juiste vibe te creëren. Het publiek is gevarieerd - alternatief en hip-Rotterdam smelten hier samen en de sfeer is daardoor erg ontspannen.

De muziek die tussen de muren van de voormalige slachthuis klinkt, is minimal-achtige, naar elektro neigende techno. Dat draait de uit Berlijn afkomstige Eltron ook. In Nederland nog een onbekende, maar in Duitsland een rijzende dj-ster. Hij haalt de steriliteit uit de vaak klinischere minimal-sound en geeft het een 'dirty egde'. Een echte Zimmerman-dj dus. Verder staan de Man Zonder Schaduw en Kadir Pelit op het programma. Laatstgenoemde is binnenkort bij ons in de talent room te bewonderen.

Herr Zimmerman opent zaterdag om 23.00 zijn deuren. Herr Zimmerman ligt één straat parallel aan de Keileweg (zijstraat Vierhavenstraat), waar voorheen de Rotterdamse tippelzone gevestigd was, met de wereldwijd bekende afwerkplekken. Voor diegenen, die de Keileweg nooit eerder bezocht hebben, is er een exacte routebeschrijving te vinden op Herr Zimmerman

download dj set van Kadir Pelit


Tracklisting:

1. Dominik Eulberg - Limited Track 1 Vol. 22 TRAPEZLTD022
2. Gummihz - Isolate - Sebo K Rmx / MOBILEE015
3. Axel Bartsch ? Deal / Kompakt Extra-KOMEX41
4. DJ T. ? Starlit / Get Physical-GPM003
5. Various Artists/Spoiler Jugend -Theme From Spoiler Jugend/CREME cr-lp04
6. Quarks ? Allein - Remix Sascha Funke / HOME RECORDS - home002
7. Stephan Bodzin vs. Marc Romboy ? Ferdinand/ SYSTEMATIC syst019
8. Holger Nielson - Fit For Sun - Ron Flatter Rmx/ PLAYMATE011
9. Guy J & Sahar Z - Hazuri - Gui Boratto Remix/ ELECTRIBE027
10. Tom Dazing - Last Night In My Body/ MB Selektions - MBSELEK10
11. Patrice Bäumel - Shower Of Ice/ TRAPEZ50
12. Motel 21 - Drug Addict - Einmusik Remix / SPN- SPN003
13. Marc Romboy Vs. Stephan Bodzin ? Atlas / Systematic - SYST024
14. Booka Shade - Night Falls EP / Get Physical - GPM041

Om alvast in de stemming te komen + een goede indruk van de club te krijgen, raden wij onderstaand filmpje van New Years Eve in Herr Zimmerman aan.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws