Dit jaar geen Carl Cox & Friends

Partyscene Redactie | 12 januari 2007
headlines

Jaar van de waarheid voor UDC

Na drie afleveringen van Carl Cox & Friends in het Rotterdamse sportpaleis Ahoy, houdt de Britse techno-dj het voor gezien. ‘De meester wil zich dit jaar even op andere activiteiten concentreren’, schrijft dance-organisator UDC op haar website.

Na drie edities houdt Carl Cox het voor gezien in Ahoy2007 wordt voor Brian Bout en zijn handlangers het jaar van de waarheid. Werd in 2006 een groot aantal UDC-personeelsleden op straat gezet, dit jaar zou de boot van de directie ook wel eens kunnen gaan zinken. Zo is het niet gelukt om Dance Valley op de originele datum te boeken - niet de eerste zaterdag van augustus, maar de tweede van juli. Verder wordt afgezien van een tweedaags evenement, omdat volgens Bout de kosten van de kampeerfaciliteiten te hoog zijn.

Hoewel nog een eind weg, is er ook onduidelijkheid over Armin Only in Ahoy. Het Rotterdamse sportpaleis is tijdens de tweede zaterdag van november nog vrij, is te lezen op de website. Het is echter nog maar de vraag of Armin van Buuren dan zijn jaarlijkse one man show gaat verzorgen.

Wat rest zijn goedlopende hardstyle- en gabberfeesten als Ground Zero en A Nightmare in Rotterdam. Misschien is het beter voor de liquiditeit van UDC als de dance-organisator een nieuwe muzikale koers gaat varen. Volgende week wordt er in ieder geval een enquête gehouden onder de UDC-lezers, dus houdt haar website in de gaten. Je maakt bij deelname namelijk kans op 1 van de 100 vrijkaarten voor Dance Valley.

Interview Brian Bout

Interview Carl Cox

UDC

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws