Matthias Tanzmann naar Nederland

Partyscene Redactie | 11 januari 2007
headlines

Duitse minimal-relevatie in Amsterdam en Utrecht

Misschien wel de meest groovy en dansbare minimal dj van het moment is binnen één maand twee keer te bewonderen in Nederland. Matthias Tanzmann verblijdt ons land met een dubbel bezoek. Hij draait op 19 januari tijdens Mono in het Amsterdamse 11 en op 17 februari in de Utrechtse Winkel van Sinkel.

Matthias TanzmannMatthias Tanzmann verworf de afgelopen tijd in rap tempo bekendheid. Hij bracht inmiddels vele releases en vooral sterke remixen op zijn eigen label Moon Harbour uit, zowel solo als met Daniel Stefanik. Ook labels als Pokerflat en Giant Wheel konden rekenen op sterke releases van de hand van de Duitse producer. Hij is al jaren resident van de befaamde club the Distillery in Leipzig en is een graag geziene gast in clubs als de Panoramabar en Harry Klein. Net als zijn producties, is zijn draaistijl een zeer dansbare mix van diepe techno en house, die in eerste instantie is bedoeld om op te dansen en niet om naar te gaan zitten luisteren. Vooral op Free Your Mind festival, afgelopen zomer, liet de man een onuitwisbare indruk achter.

En de komende maand is hij maar liefst twee keer te bewonderen in Nederland. Allereerst op 19 januari in de 11 in Amsterdam tijdens Mono, waar hij naast Jason & the Argonauts (live) en Lauhaus als headliner zal optreden. Vier weken later is hij terug in ons koude kikkerlandje en wel in de Winkel van Sinkel tijdens het jaarlijkse 'a night with Michel de Hey' alwaar hij de opening van avond zal verzorgen, voordat Michel de Hey vier uur lang de Winkel in zijn greep zal houden.

Vrijdag_19 januari
MONO @ 11, Amsterdam
Matthias Tanzmann, Lauhaus, Jason & The Argonauts

11

Zaterdag 17 februari
A night with Michel de Hey @ Winkel van Sinkel, Utrecht
Michel de Hey (4 hour set), Matthias Tanzmann

FCA Music

Matthias Tanzmann

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws