Parkzicht-feest binnen vijf minuten uitverkocht

Partyscene Redactie | 9 januari 2007
headlines

Veel geld geboden voor cd release party in oude locatie

Er is veel vraag naar kaarten voor de Parkzich cd release party op zaterdag 10 februari in het oude pand van de roemruchte club. Op 30 december, de dag dat de voorverkoop begon, waren alle beschikbare achthonderd kaarten binnen vijf minuten verkocht.

Parkzicht ligt vlakbij de EuromastParkzicht is nog lang niet uit het geheugen van old school house- en technoliefhebbers gewist. Velen balen als een stekker niet bij het eenmalige feest in de oude locatie aan de Rotterdamse Kievitslaan te kunnen zijn. Op Markplaats wordt inmiddels al 140 euro voor een toegangsbewijs geboden.

In november vorig jaar vond er een Parkzicht-reünie plaats in het Rotterdamse Maasgebouw. Tijdens dit feest konden de bezoekers genieten van de house- en technoklassiekers uit begin jaren negentig. Die nacht zijn er opnames gemaakt, bestemd voor de Parkzicht triple-cd, gemixt door DJ Rob en Stanton (cd1), Joshua en Ricky da Dragon (cd2) en Darkraver en Panic (cd3). De cd wordt gepresenteerd in de oude locatie op zaterdag 10 februari. De line-up is door organisator Back2School Events geheim gehouden, maar verwacht de resident dj’s uit de gouden Parkzicht-tijd.

In de jaren tachtig biedt de legendarische Rotterdamse club onderdak aan new wavers en synthpopliefhebbers. Een decennium later is Parkzicht de Nederlandse gabbertempel die uiteindelijk in ‘97 wordt gesloten na een schietpartij met dodelijk afloop. Heb jij de legendarische feesten met dj’s als Rob, Paul Elstak en Mac de Hey meegemaakt? Post je mooiste belevenissen op het forum!

Parkzicht-reportage TV Rijnmond

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws