DJ Spooky tijdens IFFR

Partyscene Redactie | 5 januari 2007
headlines

Teleurstellende IFFR-programmerig Off_Corso

De nachtprogrammering van het International Film Festival Rotterdam in Off_Corso is niet zo spectaculair als in voorgaande jaren. Daarmee is de boeking van turntablist DJ Spooky natuurlijk niet minder speciaal. Hij staat donderdag 1 februari in de mainhall, samen met dj’s Joachim en Warren Fellow.

Spooky geeft de teleustellende IFFR-programmering van Off_Corso nog een beetje kleurPaul D. Miller aka 'that subliminal kid' DJ Spooky is een gevarieerd artiest. Hij is mediakunstenaar, schrijver (onlangs is er een boek van hem uitgekomen) en natuurlijk producer van muziek. Zijn discografie herbergt veel interessante projecten, zoals zijn uit 2002 en 2003 stammende albums Optometry en Dubtometry. Ook heeft hij samengewerkt met enkele grootheden uit de hedendaagse muziekwereld. Zo hebben o.a. Iannes Xenakis, Steve Reich, Ryuichi Sakamoto en Kool Keith aan zijn zijde gestaan.

IFFR

Van 25 januari tot en met 3 februari woedt het International Film Festival Rotterdam door de havenstad. Off_Corso is tijdens dit filmfestijn de plek waar je tien dagen lang na kunt praten over de films die je hebt gezien. Daar mag een dansje bij gewaagd worden. Bijvoorbeeld in de Foyer, die wordt omgetoverd tot ‘Nachtklup’ waar o.a. Jules Deelder, Dandy Dave en André Dadi & DJ Ron Wood hun krakerige jazzplaatjes draaien.

6 jaar Off_Corso

Het IFFR wordt op zaterdag 3 februari afgesloten met een feest ter ere van het zesjarige bestaan van Off_Corso. Ontstaan tijdens het International Film Festival Rotterdam 2000 is de voormalige bioscoop aan de Kruiskade inmiddels uitgegroeid tot één van de bestlopende clubs in Nederland. ‘Shoot Me, I’m Famous!’ bevat theatrale verrassingen en surrealistische belevingen. En dj’s natuurlijk, o.a. Honey Dijon, Benny Rodrigues en Ron Wood.

Klik hier voor het volledige programma van Off_Corso tijdens het IFFR

IFFR

DJ Spooky

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws