Dennis Ferrer & John Acquaviva doen Café d’Anvers

Partyscene Redactie | 5 januari 2007
headlines

          Amerikaans/Canadees dj-duo in rosse buurt van Antwerpen          
          Dennis Ferrer & John Acquaviva veroorzaken naar alle waarschijnlijkheid een flinke rij voor de bekendse club van Antwerpen          

Wie op vrijdag 9 februari een uniek dj-duo aan het werk wil zien, moet in de rosse buurt van Antwerpen zijn. Café d’Anvers, de bekendste nachtclub van de Belgische havenstad, heeft Dennis Ferrer & John Acquaviva gestrikt voor een gig.  De heren worden vergezeld door dj’s Guy Ohm, Carlitto en Merdan Taplak.

De uit New York afkomstige Dennis Ferrer is al jaren een van de beste house dj/producers ter wereld. Zijn soulvolle houseproducties als ‘Son Of Raw’, ‘Gratefull’ en ‘Sandcastless’ hebben al vele dansvloeren gevuld. In 2005 werd de Amerikaan genomineerd voor drie House Music Awards - in de categorieën track of the year, remix of the year en breaktrough producer.

De Canadees John Acquaviva is al meer dan twintig jaar een toonaangevende dj op het gebied van house, techno en allerlei aanverwante stijlen. Hoewel hij al jaren met mp3's en cd's draait, beschikt hij inmiddels over zo'n 50.000 platen. In 1989 richtte hij samen met Richie Hawtin het Plus 8-label op. Vorig jaar verscheen zijn Acquaholic-mixalbum, verwijzend naar de gelijknamige clubavond in de Privilege op Ibiza, waar de sfeer volgens ingewijden uitermate goed was.

Love2Party-interview Dennis Ferrer

Partyscene-interview John Acquaviva

Café d’Anvers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws