Cocoon after-party in Bootleg DJ Café

Partyscene Redactie | 20 december 2006
headlines

Wie zou nou toch die very special mystery guest zijn?

Dingdong: nieuw emaibericht van ene Joachim uit Rotterdam... Juist nu diverse fora bol staan van de negatieve berichtgeving rondom de huidige staat van het Rotterdamse uitgaansleven, haalt organisator Sound Architecture alles uit de kast om de wereld het tegendeel te bewijzen. Naast alle voorbereidingen voor het knalfeest in de Maassilo aanstaande vrijdagnacht, heeft initiator Joachim Marijnen in alle stilte een snood plan bekokstoofd. 

Joachim mag eigenlijk niets zeggenHet Bootleg DJ Café, sinds jaar en dag het Rotterdamse verzamelpunt voor liefhebbers van kwalitatieve elektronische muziek, zal dienen als locatie voor de meest schokkende after tot nu toe in de Maasstad gehouden. Voor het luttele bedrag van vijf euro (incl. drankje) krijgen de bezoekers een muzikaal dessert van wereldformaat voorgeschoteld. Naast de bovengenoemde platendraaier, die geen nadere introductie behoeft, zal ook Moskoviet B-Voice de dampende massa partygangers voorzien van alles wat mooi is.

Wie zijn browser wel eens heeft afgestemd op deepmix, weet dat naast goeie wodka, de Russische hoofdstad ook enkele zeer vooruitstrevende minimal jocks herbergt. Criticasters en liefhebbers wereldwijd roemen hem om zijn vooruitstrevende, vloeiende en bovenal energieke sound. Deze man tilt het minimal genre naar het volgende niveau. Alsof er nog niet genoeg slagroom op de taart zit, heeft Sound Architecture een aantal zeer bijzondere muzikale verrassingen in petto. Of verklappen we nu teveel?

Dus om alles even kort en bondig samen te vatten; Haast je zaterdagochtend na je bezoekje aan de Cocoon-party in de Maassilo naar de Bootleg, want: vol = vol. Mis deze unieke kans niet en bewijs samen met Sound Architecture dat het in geen enkele andere zo kan losgaan als in Rotterdam! Rotterdam is dood? Leve Rotterdam!

Cocoon Afterparty

Bootleg DJ Cafe

Mauritsweg, Rotterdam Centrum

(Bootleg is situated between Eendrachtsplein and Rotterdam CS)

Time: 07:00 till Yekshemesh!

Entrance Fee: E 5,- (no presale)

Line-up: B-Voice, Joachim and very special mystery guests!

VJ: Reach Visuals

 

Sound Architecture

Bootleg DJ Cafe

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws