17-jarig bestaan Cafe D'Anvers groots gevierd

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maand lang feest in jarige Antwerpse club


Cafe D'Anvers, de club aan de Verversrui in het Schipperskwartier te Antwerpen, bestaat al bijna zeventien jaar. Een verjaardag is natuurlijk genoeg reden voor een feestje. 1 feestje? Een hele maand lang feest!

In oktober zijn elke vrijdag en zaterdag ijzersterke line-up's gerealiseerd, met grootheden uit binnen en buitenland. De Antwerpse club - die geldt als de meest gerenommeerde en gerespecteerde in Belgie als het aankomt op pure housemuziek - heeft over de afgelopen jaren alle grote internationale dj's die je maar kan bedenken achter de platenspelers gehad. Geen wonder dus dat er voor de verjaardagsmaand oktober weer een keur aan topartiesten is uitgenodigd.

De kick-off is vrijdag 6 oktober met een Crosstown Rebels-labelnight met dj's Konrad Black, Matthew Styles en Pier Bucci live. Een week later kan je op vrijdag genieten van Clive Henry en Sharam Jey, terwijl op zaterdag Silicone Soul, al jaren favoriet van D'Anvers, acte de precense geeft. Op 20 oktober is er een Ovum labelnight met Josh Wink, D'Julz en onze eigen Darko Esser. Een dag later komt acidlegende DJ Pierre een nacht lang platen draaien. De echte uitsmijter is op dinsdag 31 oktober met M.A.N.D.Y. en dr Lektroluv.

Alle info over Cafe D'Anvers en de avonden tijdens het zeventienjarige bestaan vind je op de website van Cafe D'Anvers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws