Help Michel de Hey de parade door

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Jij vraagt, Michel de Hey draait!


De laatste truck van de Fast Forward Dance Parade is dit jaar een heuse gouden technokoets, bemand door Michel de Hey. Vanaf een gouden koets moeten gouden platen klinken. Help Michel daarom bij het selecteren van de juiste platen en spring zaterdag mee op je eigen verzoekjes.

Love2Party: Je sluit de stoet van FFWD al jaren af. Hoort een prominente Rotterdamse dj als jij niet vooraan te rijden?
Michel: "De FFWD heeft mij een aantal jaren vriendelijk doch dringend verzocht om de Dance Parade af te sluiten. Sommige tradities moet je handhaven. Trouwens: ik ben nooit haantje de voorste, dus achteraan bevalt mij prima."

Love2Party: Wat vind je het mooiste moment van de dance parade?
Michel: "Mijn vader en moeder die ergens langs de route staan te kijken. Helaas kunnen ze er dit jaar niet bij zijn, omdat het iets te zwaar voor ze wordt. Ik zal het moment wel missen, dus moet er maar een hoop moois voor terug komen zaterdag."



Gekkenhuis op het Eendrachtsplein

Love2Party: Jouw truck wordt dit jaar omgebouwd tot gouden technokoets?
Michel: "Klopt. Ik heb het wel eens over de koninginnedag van de dance. Er werd door de FFWD een prijsvraag uitgeschreven bij de 'Jonge Honden'. De opdracht was om mijn truck te ontwerpen en het winnende ontwerp was een gouden technokoets. Samen met de jongens van Taka Kata is er een royal koets uit voortgekomen. Voor de tiende aflevering leek het ons wel passend. Dus een soort gouden koets, alleen zonder Beatrix er op."

Love2Party: Heb je nog een specifieke plaat liggen die je opzet op het moment dat je langs de ouderenwoningen op de Nieuwe Binnenweg rijdt?
Michel: "I can get no sleep of Kom van dat dak af!"



'I can get no sleep'

Love2Party: Noem drie platen die je sowieso altijd opzet tijdens Fast Forward.
Michel: "Ik denk dat ik elk jaar wel Secret Cinema's 'Timeless Altitude' gedraaid heb. Volgens mij ook wel 'Pullover' van Speedy J. Dat zijn denk ik de enige platen die ik elk jaar gedraaid heb. Misschien kunnen de trouwe L2P-bezoekers vertellen welke nog meer?"

Michel heeft zich al dagenlang thuis opgesloten, op zoek naar de juiste partyplaten voor FFWD. Hij is al een heel eind gekomen, maar zou het erg op prijs stellen als jullie hem een beetje op weg helpen. Plaats daarom jouw top-5 in het forum. De meest voorkomende platen komen zaterdag zeker voorbij. De uiteindelijke top-10 publiceren we vrijdag.

De allerlaatste plekken op de truck van Michel de Hey worden weggeven om 12.00 bij het startpunt, via een 'petje op, petje af' quiz. De winnaar mag + 1 op de truck. Na het eindfeest draait Michel de Hey vanaf 2300 uur in de Bumb samen met Jay Samuel. Win kaarten!

Michel de Hey
FFWD 2005

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws