Kaartverkoop Extrema 'twee keer zo hard!'

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Line-up over tien dagen bekend



Wordt het voor Extrema net zo'n zonnige editie als vorig jaar?

Terwijl Dance Valley de line-up voor het tweedaagse festival al een maand geleden bekend heeft gemaakt, blijft het angstvallig stil in het Extrema-kamp. Maar de Eindhovense partyorganisator houdt het hoofd koel. Lieke de Boer van Extrema: "De kaartverkoop gaat in vergelijking met vorig jaar twee keer zo hard!"

Zaterdagavond 6 mei wordt op de Supperclub Cruise de programmering voor de elfde editie van Extrema Outdoor pas bekend gemaakt. "Dat is niet te laat," vindt De Boer: "De vaste aanhang komt toch wel. Dat is gebleken uit een enquete naar onze leden die we een paar weken geleden hebben gehouden."

De kaartverkoop van Extrema Outdoor verloopt voorspoedig. Lieke: "In vergelijking met vorig jaar gaat die twee keer zo hard!" Op het internet gonst het van de geruchten. Om de concurrentie met Dance Valley - die dj-legende Danny Tenaglia heef geboekt - aan te gaan, zouden Deep Dish, Sasha en Danny Howells ten tonele verschijnen in het Noord-Brabantse recreatieoord Aquabest. "Of dat klopt, horen jullie volgende week zaterdag."

Extrema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws