Nathan Fake & James Holden in de Essential Mix

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Pete Tong's Border Community-special



Nathan Fake


James Holden

Afgelopen zondag ontving Pete Tong twee speciale gasten in zijn radioprogramma op de BBC. Border Community-labelbaas James Holden kwam samen met zijn pupil Nathan Fake langs, om twee uur hypnotiserende muziek af te leveren. Dit via een live-set van Fake, en een dj-set van Holden.

Sinds Nathan Fake op twintigjarige leeftijd is doorgebroken met de spraakmakende Outhouse-ep kan zijn carriere niet meer stuk. Optredens over de hele wereld, bewondering van grote dj's en producers en een grote schare fans; geen wonder dat de verwachtingen voor zijn debuutalbum hoog waren. Misschien wel te hoog, want 'Drowning in a Sea of Love' valt een beetje tegen. Hoe dan ook blijft Fake een getalenteerd producer en live-artiest. Dat bewijst hij met zijn optreden in de Essential Mix, waarin hij acht prachtige producties laat horen. De ene helft afkomstig van zijn album, de andere helft bestaande uit nieuwe tracks.

Bij Border Community-baas James Holden verandert alles wat hij aanraakt in goud, zo ook de platen die hij afwisselt in zijn set voor de Essentail Mix. Naast producties van Alex Smoke, Black Dog en Petter, laat Holden zijn remixes van Depeche Mode en Blackstrobe de revu passeren. Zodoende is ook het tweede uur van deze Essential Mix een zeer aangename luisterervaring.

Beluister hier de de Essential Mix-uitzending van afgelopen zondag. De twee uur durende show is te beluisteren tot aanstaande zondag.

Nathan Fake speelt 15 april in Club Rotterdam

L2P-recensie Nathan Fake
L2P-recensie James Holden
Nathan Fake
James Holden
Border Community

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws